Ce vinde, de fapt, SC FC Rapid SA pentru 406.800 euro!

sc fc rapid sa prosport
ProSport scrie despre decizie

Pentru a lumina şi mai mult problema, am căutat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Ceea ce are SC FC Rapid SA efectiv de vânzare. La pagina 11, jos, scrie aşa: „Regulament de vânzare a activelor S.C. Fotbal Club Rapid SA”. Iar dacă urmăm toate paragrafele, ajungem până la 1.1, numit „Obiectul vânzării”. Atât! Adică exact ceea ce S.C. Fotbal Club Rapid SA are de valorificat în scopul stingerii unui procent cât mai mare din datorii. Iar sub titlu găsim clar: „Certificate de marcă înregistrate la OSIM şi 23 de Cupe şi trofee menţionate în raportul de evaluare”. Punct. Iar jos este dovada INDUBITABILĂ!

Palmaresul S.C. Fotbal Club Rapid SA…

Mai departe mutăm discuţia pentru că nu se specifică absolut nimic de palmares. Aşa cum noi am susţinut de atâtea ori. Şi cum inclusiv lichidatorul judiciar Mihai Florea a explicat în trecut. Constrâns de evidenţa, normal. Dincolo de discuţia legată de mărci şi OSIM pe care nu o vom aborda acum, suntem curioşi să vedem, în sfârşit, la un loc cele 23 de trofee şi Cupe. În format fizic, fiindcă despre asta se vorbeşte. Ah, şi nu vă gândiţi la titlurile câştigate! La Cupe, la Supercupe sau măcar la Cupa Balcanică! Nu, nu, lista o aveţi mai jos! Şi este, pur şi simplu… fabuloasă. Alte comentarii chiar sunt de prisos! Să vină licitaţia!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

22 COMENTARII

 1. Daca tu vrei sa faci echipa cu Securitatea care a prigonit Rapidul pana in 89, cu Firea, Tudorache si alti politruci care fura poporul si se folosesc de imaginea poporului…n-ai decat. Dar odata ce faci asta se duce dracului si imaginea Rapidului.

 2. Păi poate un om nu vrea să vorbească. Nu este datoria noastră să forţăm pe nimeni. Doar n-o să luăm cu japca răspunsurile. Este clar că situaţia de la AFC Rapid e dezastruoasă. Asta nu înseamnă însă că acest lucru trebuie să influenţeze în vreun fel statutul pe care această entitate îl are. Fiindcă n-ar avea logică. E ca şi cum ai dispreţui un om pentru că e sărac sau bolnav.

 3. Si datoria ta de admin al unul site nu este sa iei legatura cu conducerea Afc Rapid? Trebuie mereu sa ne trimiti pe noi sa ne interesam?

 4. Da, se poate să fie un pergament bine conservat într-o sticlă. Am înţeles că a venit cu un val la ţărmul Mării Caspice. Acum a fost preluat de curier şi vine spre Bucureşti. Iar în ziua licitaţiei va fi deschis şi totul se va schimba!

 5. Bună întrebare… Pentru lucrurile astea răspunsurile sunt la conducerea AFC Rapid, în frunte cu Horia Manoliu. Noi prezentăm doar nişte acte care susţin că avem dreptate cu tot ceea ce scriem. Hai Rapid!

 6. Da, e mara păcat! Doar că această divizare este şi produsul unor manipulări de tipul celei prezentate mai sus…

 7. Păi nu e vorba de a fi sau nu a fi de acord. Citeşte punctul 19 din lista măreaţă de trofee şi atunci mai discutăm dacă AFC Rapid este ceea ce spui tu…

 8. Prietene rapidist, aici vorbim de acte. Nu sunt aberaţii, nu sunt căcaturi. Este o realitate pe care avem datoria să o prezentăm rapidiştilor!

 9. In logica lui Admin,totul se duce la CS Rapid dar…..palmaresul insoteste brandul.Cine v-a cumpara brandul la licitatie, nu v-a mai permite altora folosirea numelui Rapid si ……..adio palmares
  .Procesul este la fel ca la Steaua.

 10. De ce naiba nu încetați cu căcaturile astea, dacă primăria a venit cu intenția de a ridica echipa înapoi și a investi niste bani pe care nimeni la ora actuală și nici în următorii ani nu i-ar investi , daca Pancone, Nico și toată gașca sunt acolo …de ce trebuie sa fiti voi Gigi-contra și să faceți asta ? Vreți să țineți echipa 20 ani in maxim liga a 3-a ?
  Uite ce bine merge CSM București…au buget, ai bani, cupe europene….
  Încetați vii odată, daca nu ai palmaresul, de ce nu mergeți să îl uniți cu ce urmează să dezvolte primăria… Terminați cu aberațiile astea și puneți osul la renașterea echipei.

  În weekendul aceste , adevărată echipa a jucat pe Giulești și a avut fanii alaturi, nu mai incercati sa rupeți 20-30 Fănică așa vrei voi…

 11. Palmaresul nu este un bun patrimonial de-aia nu apare aici. Legea zice ca „Palmaresul nu este un bun patrimonial şi nu poate face obiectul unei vânzări sau cedări către terţi. Palmaresul însoţeşte persoana juridică a cărei activitate are ca scop obiectul însuşi al acestuia.” (dar recunosc ca nu am verificat)

  In conditiile astea e neclar cum se transfera si ce se intampla cu el, mai ales la cluburi care au functionat pe cateva entitati juridice diferite de-a lungul anilor. Oricum de la rahatul asta de paragraf a pornit intreaga panarama si la olteni si la oi. Banuiesc ca daca AFC insista se va porni panarama si la noi dar AFC e un proiect nascut mort si n-ar avea niciun rost. Sunt convins insa ca Admin nu e de acord

 12. Cupele si trofeele nu fac parte din palmares? + marca inregistrata, care cred eu ca detine toate siglele din instorie si numele de FC Rapid Bucuresti… Nu stiu ce sa cred,cand practic asta e clubul luat de stat pentru al putea scoate la licitatie in vederea recuperarii unor dotorii… le stim cu totii. Oare am dreptate? Pacat mare ca s-ajuns la divizarea suporterilor:( le-am dat peste nas la toti… PACAT… 🙁

 13. Perfecta Manipulare și Intoxicare,basca torni otrava în suporterii Rapidiști.
  Jos pălăria Admin! Ești tare …

  Totuși…
  Ce nu spui tu aici este faptul că un contract are anexe și clauze confidențiale pina la anunțare oficială a licitației…Iar în ziua licitației o sa stii cu siguranță totul,sper sa fie ziua în care o sa fii luminat…
  Mi-e rușine de oameni că tine…
  Hai Rapid!

 14. Sunt în ceață de tot…..! E incredibil….! Dar îmi vine și mie în gând o întrebare….
  Dacă AFC RAPID face parte din istorie, de ce nu face nimic ? Sa zicem ca are palmaresul…..ce face cu el? Nu are bani, nu lupta sa dovedească nimic- nu explică …..DECI ?

 15. Nu știu cine deține și publica articole, dar trebuie sa recunosc public ca am întâlnit rapidisti care gândesc, care nu se lasă influențați de propaganda, care se bazează pe documente. Ceea ce nu am mai întâlnit decât la alte doua cluburi bucureștene de tradiție.

 16. De ce sa facem asta? Ca sa ne injure toata lumea iar ca avem interes si toate cele? Am obosit de cate ori am spus ca la licitatie nu va fi scos palmaresul istoric. Si majoritatea se uitau in gura lichidatorului care urla pe la toate televiziunile ca palmaresu-n sus, palmaresul in jos, dar atunci cand a fost vorba de publicarea actelor in BPI, palmaresul s-a facut nevazut! Si e atat de pervers incat, de fiecare data cand pomeneste de cele 23 de trofee, o da ca si cum sunt trofee castigate de Rapid in competitii oficiale, dar cand il iei la bani marunti descoperi MACIUCA! La propriu! Am zis de atatea ori ca AFC Rapid e parte din istoria, spiritul si traditia Rapidului si lumea ne acuza ca avem interese si suntem pe blat cu Zmeul cel Rau, iar acum Lichidatorul, dupa ce a urlat ca AFC RAPID n-are nicio treaba, scoate la licitatie o Supercupa castigata de AFC RAPID! (Vezi pct-ul 19). Pai cum spui ca n-are nicio treaba, dar ii scoti la vanzare Supercupa? (Trofeul la propriu ca in palmares toate trofeele castigate de AFC Rapid nu pot fi separate sub nicio forma de CIS). Intrebari am pus destul de-a lungul timpului, argumente am adus la fel, dar am obosit! Una dintre ele, la care a evitat toata lumea sa raspunda, a fost: „Daca FC RAPID SA a preluat AFC RAPID in 2006 cu totul, de ce AFC RAPID n-a dat faliment odata cu FC RAPID SA?!” In fine…
  Timpul le va decide pe toate! HAI RAPID!

 17. mi-a venit in cap inca o intrebare :pentru ce plateste primaria 5,000 euro chirie lunara ?
  dragos , fa un efort si incearca sa lamuresti lucrurile !
  desi sint altii mai puternici ca tine , care ar trebui sa o faca !

 18. fabulos
  deci ,palmaresul istoric nu-i la ei ??!!
  devine relevant de lamurit si subiectul ” 5 certificate de marca inregistrate la osim?
  probabil ca este dreptul exclusiv de folosire a numelui rapid ?
  deci e posibil ca palmaresul sa apartina altcuiva ? (a.f.c. rapid ?)
  alti vreo 500,000 de euro ”
  nu se merita .oricum nu vad pe cineva dispus sa plateasca asemenea sume.
  si cei cu culorile si insigna ?
  sper ca” frumoasa selena” sa lamureasca toate aspectele pentru ca primaria sa nu se faca de bacanie
  oricum cupa „zilele localitatii maciuca „(din 2015) zic sa o lasam lui moraru !!
  e posibil ca dragos sa aiba dreptate ( desi el doar o sugereaza ) , si sa fie vorba de o noua inselatorie marca azuga watters (alias familia moraru) ?
  palpitant !
  nu sint jurist , dar cred ca trebuie sa mergem mai departe cu „academia” iar manoliu sa continue sa „o fure” peste tot ca oricum nu va mai avea bani pentru nimic (echipament ,baremuri de arbitraj ,inchiriat terenuri de joc si de antrenament), si va ramine si fara jucatori