FOTO PENTRU ISTORIE / PANCU SI DANIEL NICULAE IN TRICOUL AFC RAPID!

rapid

In editia de campionat 2005-2006, Daniel Pancu si Daniel Niculae, asa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos,  au imbracat tricoul AFC Rapid! Cei doi, in saptamana care urmeaza, vor evolua impotriva fostei echipe, in tricoul nou infiintatei Academia Rapid!

„SA INVINGA CEL MAI BUN!”

Image result for PANCU LUKOIL

 

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

12 COMENTARII

 1. sa va fie rusine ca sustineti clona aristicratilor.5 mi de milogi nu reprezentati toti rapidistii din tara.Mai suntem si altii care locuim in provincie sau in afara tarii si care nu suntem de acord cu mizeria care voi o sustineti.daca Nico si Pancu sunt acolo nu inseamna ca acolo e Rapid.

 2. Cand Pancu si Nicolae jucau pentru afc erau banii lui Copos si erau destui, acum in afara de datorii nu mai are nimic. Unde sunt investitiile si sponsorii pe care iau atras afc.

 3. Nu mai fi rautacios!
  Problema nu e de numele echipelor, ci e legata de cine sustine aceste echipe. Se pare ca nimeni nu vrea sa se asocieze cu manoliu si pe masura ce voi ii tot cantati in struna acestui manoliu, va atrageti si mai multa antipatie din partea oamenilor RAPIDisti.
  Daca manoliu ar fi la Academia RAPID, atunci marea masa a suporterilor ar tine cu AFC RAPID.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. Sunteti o rusine!Dezinformati mai rau ca o gazeta bolsevica….voi AFC nu o sa fiti NICIODATA Rapid Bucuresti.Nu va e rusine ma?Voi nu existati,sunteti o societate inactiva fiscal cu datorii imense.RUSINE

 5. mai terminati odata cu prostiile astea……DIN pacate nu voi mai urmari aceast site al AFC …MULTUMESC…