LPF: CSA Steaua nu va putea juca mai sus de Liga 3-a!

CSA steaua
Aurel Joe Panait, unul dintre cei mai carismatici jucatori care au evoluat la csa steaua

De curand, am preluat informatiile dintr-un articol publicat pe sportb.ro (un site pe care va recomandam sa-l cititi din ce in ce mai des, dintr-un motiv simplu: tot ce scrie acolo se confirma!) si vi le-am redat AICI, iar acum Justin Stefan certifica acest lucru:

În condiţiile actualei legislaţii, CSA Steaua nu ar putea juca în Liga 1, acolo unde avem o ligă profesionistă. Şi cum foarte curând va fi şi Liga a 2-a profesionistă, un club de drept public, cum este CSA Steaua, nu poate participa.

Pentru a participa, CSA Steaua trebuie să îşi schimbe statutul de organizaţie de drept public. Trebuie să devină organizaţie non-guvernamentală sau societate pe acţiuni„, a spus Justin Ștefan la conferința de presă de azi, conform gsp.ro

Cu alte cuvinte, CSA Steaua, conform LPF, nu poate trece mai departe de Liga a 3-a decat printr-o noua… BECALIZARE! 

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | De la FC Rapid 1923 direct la Survivor în locul lui Moroșanu

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa fii naiv sa crezi ca CSA va sta cu mainile in san si nu va face ce trebuie pt a juca in ligile superioare. CSA are,dupa parerea mea, cea mai pragmatica echipa de conducere, iar pana acum rezultatele se vad. Astept meciul direct si sper sa-i batem, ca altfel o sa fie deranj mare.

  2. Vroiam sa.mi dau o serie dar cand am vazut poza asta …. „Aurel Joe unul din cei mai carismatici ” :))))

LĂSAȚI UN MESAJ