INEDIT / Iubirea pentru Rapid nu are limite!

Rapid
Rapid este iubit peste tot!

Vă redăm, integral, o poveste superbă despre Rapid. Chiar dacă imaginea de mai sus spune mai bine de jumătate din ea! Aceasta este preluată de pe pagina de Facebook ECHIPA RAPID BUCURESTI.

Scrisoare din dragoste pentru Rapid

„Salutare, prieteni! Noi vă iubim și vă prețuim pentru că un mare rapidist ne-a adus bucuria de a cunoaște frumusețea Rapidului. Vom fi sinceri cu dumneavoastră, căci dacă la început, noi cei din echipa AS Colibași eram suporteri ai mai multor echipe, am ajuns să ascultăm imnul Rapidului în deplasările noastre, căci îți dă forță, bucurie și calitate umană. De aceea, și noi la rândul nostru, ne-am pus problema de a fi alături de Rapid.

Ion Duta (suporterul din imagine) este omul cu pricina: un om extraordinar, un suporter de geniu al Rapidului și cel ce ne-a fost alături de un an încoace. Noi suntem o echipă de Liga 4 din orașul său. Iar el a adus în tribunele noastre frumusețea din Giulești.

La fiecare meci de-al nostru, de la Finala Cupei României din Mioveni (30 iunie) și pâna acum, noi purtăm cu bucurie bannerul Pentru Rapid.

Ion merită toate aplauzele noastre, pentru iubirea necondiționată pentru Rapid”.

Aceste rânduri nu mai lasă loc de interpretări. Decât de emoţii şi de speranţa că, într-un final va fi bine. Că Rapidul va redeveni ce a fost şi mai mult decât atât. Fiindcă istoria aşa trebuie să fie şi pentru că aşa merită oamenii precum cel pe care îl vedem şi în imagine! Pentru că Rapidul trăieşte!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ