Ianis Zicu vrea să joace la Academia Rapid

Zicu
Ianis Zicu a jucat un an la Rapid

Ianis Zicu (33 de ani), liber de contract în acest moment, este tentat să revină în fotbalul de performanță. Mai ales după ce a văzut emulația de la Liga 4. Prezent în studioul emisiunii ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport 1, Zicu a spus că singurul club pentru care va mai juca este Rapid.

Care sunt impedimentele pentru Zicu

”Sincer, da, vreau să mai joc fotbal, pentru că îmi este dor și simt că mai pot. Mă bate gândul, rămâne de văzut ce se va întâmpla zilele viitoare. Singurul club pentru care aș juca este Rapid. Îmi e dor de fotbal, aș vrea să mă antrenez, să pot să fac astfel de lucruri. În timp ce învăț pentru a deveni antrenor. Aș face-o de plăcere. Dacă plec odată la trei luni, ar fi greu. Ei se organizează ca un club profesionist, nu doar pentru Liga a 4-a”, a spus Zicu, la Digi Sport.

Atras de Niculae şi Pancu

Fostul internațional român a fost plăcut impresionat de proiectul pus la punct de către cei de la Primăria Sectorului 1. Dar mai ales de faptul că la Academia Rapid fac parte din staff Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ovidiu Burcă și Constantin Schumacher, ultimul în calitate de antrenor. Pentru că Pancu și Niculae sunt și jucători activi, Zicu este și el tentat să joace iar pentru gruparea din Giulești.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

3 COMENTARII

 1. Zicu ar fi exact ceea are nevoie Rapid pentru crestere valorica in momentul de fata . Are o echipa tanara , cu multi pusti talentati, cu viteza si cu multa dorinta de victorie. Inserarea in fiecare compartiment a unui jucator cu experienta si cu spirit rapidist va ridica mult echipa.
  Zicu de cand a plecat de la Rapid a vorbit foarte frumos de clubul nostru si si-a exprimat de foarte multe ori dorinta de a se retrage de la Rapid. Faptul ca ar accepta sa vina sa joace la noi in liga a 4-a , cand fara indoiala ca si-ar gasi loc in echipe de liga 1, este un gest de mare caracter.
  Tot respectul nostru pentru Ianis! Te asteptam cu drag!
  Hai Rapid!

 2. dacă va juca și supertehnicul zicu, cred că trebuie revizuite planurile de construcție ale stadionului din giulești 18 (dan coe arena).
  până atunci, nocturne pe național și program prelungit la metrou pt. nevoiași.

 3. ar trebui ca si Zicu sa fie atras in proiect ,poate fi numit directorul centrului de copii si juniori

Comments are closed.