FOTO / Cristina, o scrisoare din inimă pentru rapidişti

Cristina
Cristina iubeşte Rapid de mică

Cristina tocmai a împlinit 20 de ani. Este o rapidistă superbă şi extrem de deşteaptă în acelaşi timp. Trei calităţi care ne-au îndemnat să îi împărtăşim povestea şi cu voi, suporterii rapidişti de pretutindeni. Am fi vrut să ăi facem noi o descriere pe baza poveştilor ei. Însă scrisoarea pe care tânăra studentă ne-a trimis-o ne-a determinat să o publicăm integral. Alături de câteva poze în care să vă daţi seama, încă o dată, cât de frumoase sunt rapidistele noastre!

Cristina, din suflet despre Rapid:

Hei #fam1923❤Mă numesc Cristina, am 20 de ani şi sunt studentă la facultatea de Ştiinţe Economice, UPG, Ploieşti. Sunt o persoană ambițioasă, muncitoare, energică, îmi place foarte mult să fac mişcare, iubesc fitness-ul, plimbările… Sunt multe de zis, pentru că sunt o persoană care încearcă mereu să se implice în tot felul de lucruri. Dar nu sunt aici pentru a vorbi foarte mult despre ce îmi place să fac. Ci despre al nostru #Rapid si de ce il iubim atât de mult!

Nici nu aş şti să vă zic de când am început să ţin cu Rapid… Eram extrem de micuță când tatăl meu, rapidist înfocat, mă lua cu el la meciuri. Eu fiind foarte ataşată de el am preluat foarte multe dintre calităţile şi pasiunile lui. La început, nu prea ştiam eu foarte bine ce se întâmplă acolo, pe Giuleşti… Dar un lucru era sigur, când echipa dădea gol eram foarte fericită si mă bucuram mereu cu tati şi cu toată lumea de pe stadion. A fost dragoste la prima „vedere”!

Dar mai târziu… A fost diferit, tot ce simteam acolo… Era ceva de nedescris, aveam mereu pielea de găină de când ajungeam şi până plecam de pe Giuleşti, de lângă Podul Grant! Era INCREDIBIL! Când era zi de meci, clar nu trebuia să-mi fac vreun program. Nici nu se punea problema să nu văd un meci! Adică, era TRAGEDIE! Atât de mult îmi plăcea tot ce se întâmpla acolo, lângă şine… Am foarte multe amintiri cu Rapid şi multe meciuri memorabile pe care le-am trăit cu sufletul la gură.

Despre jucătorii de suflet

Trăiam la intensitate maximă tot ce se întâmpla pe stadion! Mă implicam foarte mult sufleteşte… Sufeream atât de tare când pierdeau… Dar cred că despre asta este vorba, aşa suntem noi, rapidiştii, întotdeauna am fost cu sufletul pentru echipa noastră. De aceea iubesc cu toată fiinţa mea tot ce înseamnă Rapid. Nu pot să zic că am avut vreodată jucătorii mei preferați (cum se întâmplă în ziua de azi mai ales în cazul domnișoarelor: „ţin cu Real Madrid pentru că îmi place de Ronaldo #apff).

Într-adevăr, am nişte jucători pe care îi am la suflet dintotdeauna: Pancu, Săpunaru, Daniel Niculae. Acum îmi vine în minte asta: „Hei Panco, Panco Italiano”Eu oricum am apreciat fiecare jucător în parte şi speram să dea tot ce este mai bun pentru echipă. Cred mult în tot ce înseamnă #Rapid. Şi sunt sigură că ne vom reveni şi vom fi acolo unde ne este locul! Nu are cum să dispară acest spirit! NICIODATĂ! Abia aştept să vină acel moment şi să ne revedem cu toţii pe stadion. #impreunapentruRapid #1923

„Pentru mine, Rapid este tot ce am iubit şi voi iubi pân’ la moarte!”

CITEȘTE ȘI  Rapid e pe cai mari! Două victorii în două zile pentru fete

9 COMENTARII

  1. Parca mai bn arată tipa cu par scurt funk de la meciul Academiei contra Spartac Progresul

  2. Am citit si am ramas pur si simplu socat cu cita ardoare ,iubire si pasiune povestesti de acest RAPID minunat care exista si e viu vesnic in inimile noastre care ne misca ca o locomotiva emotiile pentru aceasta culoare visine ce ne curge in vine asa sintem noi cei ce neam nascut din neam de Rapidisti si vom muri Rapidisti, te apreciez si te respect iar numele tau va fi scris in inima mea alaturi de Rapid, Obligatoriu inainte, Hai Rapid.

  3. bravo tie…!! frumoase cuvinte….jos palaria in fata ta….cand vine vorba de suflet , de trairi , de emotii , e vorba de RAPID…simplu….ma bucur ca mai exista astfel de suporteri….si asa cum stim cu totii….cel mai tare drog e….rapidismul…!! felicitari si sper sa mai trimiti astfel de mesaje….poate vom reusi intr-o zi sa gandim si sa simtim cu totii la fel….asa cum o faceam candva….pana atunci…obligatoriu inainte!!

  4. BRAVO CRITINICA HAI RAPID dar la faza cu DOMNISOARELE CARE TIN CU REAL MADRID NU LE MAI SPUNE ASA PENTRU CA NU EXISTA IN 2017 DOMNISOARE CU SCUZELE DE RIGOARE STI TU PREA BINE LA CEA CE BAT APROPO DAR PREFER SA NU VORBESC AICI DESPRE ASA CEVA PENTRU CA ESTE O PAGINA DE STIRI SPRE RAPID ADICA NU ESTE O PAGINA DE MATRIMONIAL CITESTE MESAJU ASTA PRIMU E GRESIT NUL CITIT AM DAT CCOPII PASTE SA REPAR GRESALA LA SCRIS

  5. BRAVO CRITINICA HAI RAPID dar la faza cu DOMNISOARELE CARE TIN CU REAL MADRID NU LE MAI SPUNE ASA PENTRU CA NU EXISTA IN 2017 DOMNISOARE CU SCUZELE DE RIGOARE STI TU PREA BINE LA CEA PE BAT APROPO DAR PREFER SA NU VORBESC AICI DESPRE ASA CEVA PENTRU CA ESTE O PAGINA DE STIRI SPRE RAPID ADICA NU ESTE O PAGINA DE MATRIMONIALE

  6. Bravo tie ! Pana la urma, uite ca apar si oameni care vorbesc de dragoste, de pasiune, de statornicie (chiar si la 20 de ani). Ce diferenta fata de cei ce vor doar sa distruga ! HAI RAPIDU’, Cristina !

LĂSAȚI UN MESAJ