Florin Halagian, noul antrenor al naționalei României

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

După demiterea lui Daum, șefii federației au hotarât că naționala are nevoie de un șoc, astfel încât l-au numit antrenor principal pe maestrul Florin Halagian.

Ca antrenor, a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeș cu care s-a impus în Divizia A în sezoanele 1971-72 și 1978-79. A mai câștigat titlul de campioană cu Dinamo București în sezonul 1991-92, sezon în care nu a suferit nicio înfrângere, singura echipă care i-a pus probleme fiind Rapidul, pe care Dinamo l-a egalat în minutul 90+7 pe stadionul 23 august, într-un meci terminat 4-4.

Pe 25 martie 2008 a fost decorat de președintele României, Traian Băsescu pentru toată activitatea și pentru formarea tinerelor generații de campioni cu „Meritul sportiv Clasa a III-a”.

PS: Titlul și primul paragraf ale acestui articol reprezintă o glumă de cel puțin 10 ori mai reușită decât actuala națională de fotbal a României.

5 COMENTARII

  1. Perfecta dreptate iti dau. Dar doar acum ca m-am convins. Ma saturasem de toti stelemooistii si wcsbistii care s-au dat selectioneri si „selectau” toata echipa ciobanului. A meritat incercarea.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

  2. gluma e cam nesarata
    insa, daca frf a aruncat pe geam cca.2 milioane de euro pentru a aduce un „expirat” (cu tot cu staff-ul lui) , se pot gasi si expirati romani pentru un buget de doar 10% din suma de mai sus .
    rezultatul va fi cel putin la acelasi nivel ,daca nu chiar mai bun