Deplasare gratuită la Cluj-Napoca pentru rapidişti

Rapidişti
Deplasare gratis pentru rapidişti

Sâmbătă, 9 septembrie, Rapid joacă un meci foarte important în Liga Națională de handbal feminin. Şi sunt aşteptaţi cât mai mulţi rapidişti! Într-una dintre cele mai frumoase deplasări din țară, la Cluj, împotriva lui „U”. Meciul se anunță unul extrem de interesant. Mai ales după victoria rapidistelor din prima etapă, 28-25, cu Slatina.

Plecare din Gara de Nord pentru rapidişti

Cei interesați să susțină echipa, deplasarea la Cluj se face cu trenul, iar întâlnirea are loc vineri seara, 8 septembrie, la ora 21:00, în Gara de Nord. Transportul este gratuit, astfel încât sperăm ca un număr cât mai mare de rapidiști să se afle în Sala Sporturilor „Horia Demian”, la meciul de sâmbătă, conform RAPID TV.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. primăria orașului a investit în csm.
    dacă ar fi investit în rapid, cred că s-ar fi petrecut niște lucruri de neimaginat, demența de cartier ar fi fost generală, folclorul orășenesc s-ar fi scris în două volume, la meciurile din giulești ar fi venit, în locul tvr, eurosport și discoveri, s-ar fi curățat gara de nord și pașpa, cu trei vagoane, ar fi circulat până la otopeni.