Croitoru şi Dovleac au plecat de la AFC Rapid

4
6209
Andrei Dovleac
Andrei Dovleac a revenit pe teren

Doi dintre oamenii de bază din sezonul trecut ai AFC Rapid au plecat, se pare, conform informaţiilor 1923.ro. Croitoru şi Andrei Dovleac. În cazul lui Robert Croitoru, împrumutat jumătate de sezon de la Viitorul Domneşti lucrurile par a fi clare. Omul care a marcat cele două goluri din prelungiri cu Progresul Spartac II şi care, practic au adus primul loc pentru AFC Rapid, va fi coleg cu Marian Cocu. Robert Croitoru plecase la finalul sezonului, dar antrenorul Andrei Anghel Constantinescu îl convinsese să revină asupra deciziei.

Andrei Dovleac oscilează spre Academia Rapid

Robi a acceptat să reia pregătirea alături de AFC Rapid şi părea că va juca. Pe fir a intrat însă CS Păuleşti, cea mai bună echipă din liga a 4-a Prahova, care a reuşit să îl transfere. În cazul lui Andrei Dovleac lucrurile sunt un pic neclare. Accidentat la muşchi, unul dintre cei mai buni oameni de la AFC Rapid în sezonul trecut este indisponibil câteva săptămâni bune. Se pare însă că el va opta să evolueze pentru Academia Rapid. Chiar dacă în primă fază această ipoteză nu a fost certă. Mai ales că Dovleac nici măcar nu a făcut parte din lotul prezentat de echipa susţinută de Primăria Sectorului 1.

4 COMENTARII

  1. Andrei Dovleac este deja jucatorul Academiei Rapid,pentru ca Horia si Bogdan nu știu să țină de jucători,nu știu să îi țină lîngă ei,pe perioada accidentării nici unul nu s-au interesat de soarta si evoluția accidentării lui,mai mult ei cred că fotbalul se joacă in continuare pe burta goală.,pe când cei de la conducerea Academiei i-au facut RMN ,îl duc la fizioterapie si pestextot unde trebuie.Asta l-a făcut pe Andrei de a lua decizia împotriva Afc.Respect pentru voi,asta este,viața merge înainte.