Constantin Schumacher munceşte dublu

Schumacher
Schumacher a vorbit

Constantin Schumacher alergă pe două planuri. Poate la fel de mult ca atunci când dribla ireproşabil adversarii când era jucător. Acum, Schumi este antrenor şi manager de şcoală. Cum va îmbina cele două activităţi, aflăm din materialul următor.

Mister, cum merge treaba cu ACS?

Sunt plăcut impresionat. În momentul acesta suntem căutați de copii din mai multe părți pentru a-i antrena. Avem antrenori specializaţi cu pregătire specifică, Vali Năstase, Cătălni Giurgea, Leonard Lilea – cu portarii.

Ce îţi doreşti de acum înainte?

Îmi doresc ca de acum înainte în cadrul școlii, având copii cu care am lucrat şi au crescut mult, să facem şi grupe de performanță. Ne dorim să facem grupa A şi B în care să fie copiii cu pregătiri diferite pentru antrenament.

Schumacher se împarte între Academia Rapid şi şcoală

Eşti şi la Academia Rapid, zilnic. Cum te vei descurca?

Voi veni săptămânal la Pitești și voi fi acolo în spatele antrenorilor și le voi sufla în ceafă, (glumesc), pentru că vreau să facem totul profesionist.

Programul cum arată?

Programul este săptămânal, fiecare grupă are minim trei antrenamente, plus joc în weekend.

Primele impresii despre Academia Rapid

Ce urmează pentru micii fotbalişti?

Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul şi când avem timp să ieșim și în parc cu copii să se simtă liberi, sau la film, plimbare, jocuri distractive pe care deja le-am făcut. În luna septembrie începe Interliga pentru grupele mici 2008-2009-2010-2011, cei mari 2005-2006 încep campionatul și primul turneu însă la sfârșitul lunii septembrie.

Legat de Academia Rapid ce ne poţi spune?

Am dat drumul la treabă şi facem o muncă frumoasă. Sunt foarte entuzismat. Mă bucur că mi s-a oferit această şansă, să pot pregăti Academia Rapid. Am jucători cu experienţă alături, dar şi tineri. Să fii alături de Daniel Pancu şi Daniel Niculae e mare lucru.

Sursa: ziarultop.ro