Bozovici şochează: „Copos l-a dat afară pentru mine!”

Copos bozovici
Vladimir Bozovici a vorbit despre George Copos

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Gazeta Sporturilor a publicat un reportaj din orașul unuia dintre cei mai iubiți rapidiști ai ultimelor decenii. Muntenegreanul Vladimir Bozovici (35 de ani), acum patron de grădiniță și salon de nunți, a prefaţat Muntenegru – România. Dar a vorbit şi despre… Copos! Reporterul GSP Răzvan Luțac punctează, la revederea cu fostul fotbalist rapidist, în Kragujevac, al patrulea oraș ca mărime din Serbia: „E neschimbat. Aceeași față zâmbitoare, care coboară dintr-un taxi roz, aproape simbol în centrul Serbiei, și ne găsește întinși în mașină, după un drum de jumătate de zi de la București. Ajuns la 35 de ani, Vladimir Bozovici ne bate pe spate cu un „Hai, frate, că avem de vorbit!” și conduce un mic tur al orașului Kragujevac.

Printre amintirile din România pe care le rememorează în exclusivitate pentru cititorii Gazetei, Bozovici a povestit și un episod încins din vestiarul giuleștean, cu Copos și Sabău în roluri principale. Iar, într-un final, fostul mare mijlocaş al Rapidului a fost cel care a ieşit şifonat. De fapt… demis!

„Copos rămâne number one!”

Bozovici a avut atunci un conflict cu Ioan Ovidiu Sabău. „Zicea că am unit vestiarul împotriva lui. Nimic adevărat! Doar el avea problemă cu mine. Unde ați mai auzit să nu ne dea voie să mâncăm carne? Ne aduceau prietenii la Pro Rapid, pe ascuns!”, râde, acum, Bozovici. Spune că, înaintea unui meci cu steaua, „m-a pus să-mi dau jos banderola. Mi-a zis că nu joc și m-a trimis în tribună chiar din vestiare”. Apoi, Bozovici își amintește cum a intervenit Copos în favoarea lui: „nu știu cum a fost cu alții, dar pentru mine, Copos rămâne number one. M-a ajutat mereu, îmi petreceam multe weekenduri la el, la Poiana Brașov. Tot el a rezolvat și problema cu Sabău. Ne-a chemat pe toți, ședință în 3, și l-a dat afară, în cele din urmă, pe Sabău”.