A plecat de la AFC Rapid după alti doi colegi

afc rapid
Alex Petre a marcat 13 goluri pentru AFC Rapid

Jucătorii plecaţi de la AFC Rapid deja nu mai sunt o noutate. Având în vedere lipsa totală de implicare a conducerii, e şi logic ca cei mai buni să plece sau să îşi dorească asta. Motiv pentru care echipa a pierdut cam toţi titularii din sezonul trecut. Dar nu numai! Alex Petre a fost un caz cu totul şi cu totul special. Atacant născut în 1998, extrem de talentat, acesta a fost mai mult rezervă. Intrând, de regulă, în repriza a doua. Asta pentru că atunci dădea cel mai bun randament.

Eroul din meciul cu SSC Băneasa

Alex Petre a marcat în total 13 goluri, fiind unul dintre primii golgheteri ai echipei. Cu toate că, aşa cum spuneam, rar a fost titular. Iar atunci când a fost în primul 11, randamentul a fost, de regulă, mai scăzut. Meciul de referinţă avut a fost SSC Băneasa – AFC Rapid 4-5. Din play-off. Când, intrat la pauză, la 2-1, a făcut 4-1. Apoi, gazdele au egalat, iar Alex Petre a marcat al treilea său gol şi cel al unei victorii de senzaţie. Revenind la subiect, normal, atacantul a părăsit AFC Rapid.

A dat AFC Rapid pe CS Păulești

Dacă mulți colegi ai săi au plecat la Popeşti Leordeni sau Academia Rapid, Alex a mers la CS Păuleşti, Acolo unde va fi coleg cu alți doi foști rapidiști. Este vorba despre Marian Cocu și Robert Croitoru. Așadar toți de vor lupta pentru promovarea în liga a 3-a. Fiindcă Păulești este cea mai buna echipa din Prahova. La nivel de județ. Sau, cel puțin, e favorita pe hârtie.

4 COMENTARII

  1. Afc Rapid a avut jucatori valorosi, drept dovada ca mai toti au plecat la Academia RApid sau prin alte parti unde sunt tratati corect.
    Este curios Admin cum abia acum incepi sa vorbesti despre conducerea Afc Rapid: Nouă nu ne pasă de conducerea administrativă, compusă din Horia Manoliu şi Bogdan Stoica, ce dă dovadă de o incompetenţă crasă. Cea care nu a fost în stare să procure nici măcar echipamente de joc sau să asigure condiţii de pregătire. Fiindcă totul a fost făcut cu efortul jucătorilor şi al antrenorilor Andrei Constantinescu şi Adi Voicu. În detalii vom intra altă dată…, acum, dupa ce ai vazut emulatia din jurul Academiei Rapid. Oricum ne tot spuneai ca vom avea multe surprize, probabil te refereai la Afc Rapid. Dar mai nou lovesti in conducerea Afc Rapid, nicidecum nu ne mai prezinti „surprizele” cu care urma sa revii.

  2. Afc Rapid a avut jucatori valorosi, drept dovada ca mai toti au plecat la Academia RApid sau prin alte parti unde sunt tratati corect.
    Este curios Admin cum abia acum incepi sa vorbesti despre conducerea Afc Rapid: „Nouă nu ne pasă de conducerea administrativă, compusă din Horia Manoliu şi Bogdan Stoica, ce dă dovadă de o incompetenţă crasă. Cea care nu a fost în stare să procure nici măcar echipamente de joc sau să asigure condiţii de pregătire. Fiindcă totul a fost făcut cu efortul jucătorilor şi al antrenorilor Andrei Constantinescu şi Adi Voicu. În detalii vom intra altă dată…”, acum, dupa ce ai vazut emulatia din jurul Academiei Rapid. Oricum ne tot spuneai ca vom avea multe surprize, probabil te refereai la Afc Rapid. Dar mai nou lovesti in conducerea Afc Rapid, nicidecum nu ne mai prezinti „surprizele” cu care urma sa revii.

  3. Unde ai ascuns sondajul in care mii de rapidisti au spus pe cine sustin? Ca spuneai ca e un sondaj de lunga durata si vad ca l-ai facut pierdut.