Infrangere total nemeritata pentru AFC RAPID!

AFC Rapid

AFC Rapid a facut astazi contra AS Tricolor, de departe, cel mai bun meci din acest sezon, insa a pierdut, total nemeritat cu scorul de 2-4. 

Mihalache a deschis scorul in primele minute, cu un sut superb in vinclu portii Tricolor-ului, iar apoi Costi Berechet a ratat doua ocazii monumentale. Prima, dupa ce a scapat singur cu portarul advers, l-a driblat, insa sutul expediat a fost scos in ultimul moment de un jucator al oaspetilor. Iar la a doua a trecut milimetric pe langa o minge in fata liniei portii.

Si cum in fotbal ratarile se razbuna, la prima ocazie importanta, AS Tricolor a reusit egalarea. Chiar daca in prima faza Andrei Stamate reusise sa respinga.

AFC Rapid a revenit insa repede in avantaj, prin reusita lui Panait, astfel incat scorul la pauza a fost 2-1.

Din pacate, inainte de fluierul final al primei reprize, au avut loc doua accidentari care au hotarat decisiv soarta partidei. Prima, cea a lui Mihalache, care a suferit din cate se pare o intindere, iar a doua, cea a arbitrului de centru, care a fost inlocuit cu unul dintre tusieri, si ale carui decizii din repriza a doua au influentat CATEGORIC rezultatul final.

In primul rand, in minutul 60 al meciului, l-a iertat de al doilea cartonas galben pe unul dintre fundasi oaspetilor. Apoi, faza din care Tricolor-ul a egalat a fost precedata de un fault incredibil de usor acordat de tusierul devenit central.

La 2-2, AFC Rapid a avut un penalty clar, neacordat, iar la faza imediat urmatoare, la un fault, evident ce-i drept, dar la vreo 2 metri in afara careului de 16 m, oaspetii au primit lovitura de pedeapsa prin care au preluat conducerea.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a ajuns la a cincea victorie consecutivă! "Sunt obosit mental!"

S-a terminat pana la urma 4-2, cei de la AS Tricolor punctand inca o data in prelungirile partidei, sub privirile lui Daniel Niculae, Schumacher si Mihai Iosif, veniti sa-si urmareasca la lucru ambele adversare pe care le vor inalni saptamana care urmeaza.

A fost o dupa amiaza trista pe str. Veseliei, dar nu e timp de zabovit prea mult. Urmeaza un meci cu Romprim, cel mai probabil miercuri, urmat la scurt timp de cel contra Academiei Rapid, la sfarsitul saptamanii viitoare, unde ne dorim ceea ce imnul nostru spune clar: „SA INVINGA CEL MAI BUN!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ