AFC Rapid 2001 a devenit Academia Rapid 2001

Rapid
Emoţii vişinii cu Rapid 2001

Despre faptul că AFC Rapid a fost o bună pepinieră pentru Academia Rapid am discutat. Am vorbit însă despre echipa mare, pentru că acum trecem la juniori. AFC, grupa 2001, care a câştigat titlul municipal în faţa Concordiei Chiajna în primăvară a plecat în mare parte la Academia. În frunte cu antrenorul Mihai Iosif. Iar debutul în acelaşi campionat municipal a fost unul extrem de consistent, având în vedere că Academia Rapid 2001 s-a impus cu 6-1 în deplasare.

Dumitrescu, one man show pentru Academia Rapid 2001

Pe terenul celor de la Victoria Bucureşti, echipa de juniori a făcut spectacol. Iar vedeta echipei a fost Andrei Dumitrescu. Golgheterul de anul trecut al lui AFC 2001 a marcat nu mai puţin de patru goluri dintre cele şase! Şi îşi menţine statutul de mare promisiune având în vedere evoluţiile sale. Primul unsprezece, utilizat de Mihai Iosif, a fost următorul: Velica – L. Dumitrescu, Sandu, Cazan, Lupașcu – Amet, Bordei, Andreianu, Chitacu – Nițu, A. Dumitrescu. Au mai jucat: Jianu, Chiru, Dop, Baboi, Fieraru.

Toţi jucătorii au plecat fără pretenţii de la AFC Rapid

Toţi cei mai sus menţionaţi, au fost lăsaţi să plece fără vreo pretenţie din partea lui AFC. Un gest frumos, însă normal până la urmă. Având în vedere că nu li se puteau asigura condiţii minime de pregătire sau performanţă. La AFC Rapid, noua grupă de jucători născuţi în 2001 – 2002 evoluează acum la un nivel superior, anume la juniori republicani. În ciuda faptului că debutul lor nu a fost unul excelent, noi îi susţinem şi sperăm să aibă prestaţii din ce în ce mai bune în competiţia organizată de FRF.

7 COMENTARII

  1. O echipa cladita si muncita de Iosif Mihai…Pasiune..seriozitate ….si bineinteles….ochii de fotbalist !!! BRAVO M .IOSIF !

  2. Ma doare in p**a de Manoliu, insa copiii astia sunt mandrii ca joaca la Rapid. Din respect pentru ei nu pot vorbi de rau de AFC

  3. Frate tu esti rapidist? E ca si cum ai avea doi copii si ti-ai dorii sa moara unul!!! Esti normal la cap?

LĂSAȚI UN MESAJ