AFC Rapid – Academia Rapid / Sambata ora 17 / Stadionul Giulesti

giulesti
giulesti

AFC Rapid revine acasa, pe stadionul Giulesti, dupa doua etape petrecute in pribegie si va juca impotriva Academiei. Echipa care, desi nou infiintata, se bucura de sustinerea majoritatii suporterilor.

Meciul va avea loc sambata, 30 septembrie, cu incepere de la ora 17. 

Probleme de efectiv pentru AFC Rapid

AFC Rapid are grave probleme de efectiv, meciul precedent lasand urme adanci in lotul echipe antrenata de Andrei Anghel Constantinescu.

Costi Berechet are dubla fractura de tibie si peroneu si va lipsi cel putin 2 ani. Milos Vuk va sta si el trei luni, in timp ce Narcis Ionita, capitanul AFC RAPID, va absenta cel putin 40 de zile.

6 COMENTARII

  1. ce sansa are Costache care din titular meci de meci acum nu mai prinde nici banca de rezerva? nu e bataie de joc pt viitorul acelui copil?

  2. Si a cui e vina ca voi nu jucati in Giulesti?Nu noi v-am dat afara,nu noi v-am luat bani si v-am facut datorii..sper doar ca suporteri sa incurajeze jucatorii ambelor echipe pentru ca ei nu au nici o vina ca in jurul AFC-ului sunt doar persoane care isi urmaresc interesele si ataca aiurea Academia si ii acuza de toate rahaturile..cum zicea tipu (#rezist) ca Academia sau primaria i-a platit pe cei de la Romprim sa le rupa picioarele jucatorilor(insanatosire grabnica)de parca noi ne batem la promovare cu voi,nu noi suntem de vina ca voi nu va castigati meciurile.

  3. Desi trista poza, e misto. E stadionul Giulesti dupa un bombardament al Fortelor Aliate in cea de-a doua conflagratie mondiala.

    Trist si articolul.

    UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!