Academia Rapid s-a calificat mai departe in Cupa Romaniei

Academia Rapid
Academia Rapid, foto: gsp.ro

Echipa Academia Rapid a trecut mai departe in Cupa Romaniei, editia 2018-2019, invingand AFC Atletico Bucuresti (Liga 5) cu scorul de 4-0. La gazde au debutat Alex Iacob, transferul anuntat de 1923.ro astazi, dar si Daniel Pancu, intrat pe teren in repriza secunda.

Urmatorul meci al Academiei Rapid va avea loc sambata, 16 septembrie, cu incepere de la ora 19, pe stadionul Giulesti, impotriva celor de la FC Dinamo, in etapa a 3-a a L4 Bucuresti.

APASA AICI PENTRU COLECTIA 1923

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

5 COMENTARII

  1. Mai Mariane,care porti un nume de glorie pentru Rapid lasa reprosurile ! E bine ca exista acest site,sunt si ei la inceput,se vor perfectiona.Are si Rapidul nostru un fel de ‘sediu’,in care,cu siguranta vom gasi informatiile dorite.Nu mai taxa drept dezinteres unele stangacii de inceput,totul va fi mai bine,Rapiduletul nostru sa mearga bine,poate vor fuziona cu ceilalti sa redevenim,cu timpul,ceeace am fost.Si eu am unele propuneri,sa stim mai mult despre baieti,despre pregatirea lor,despre nou veniti,despre proiectele de viitor,apropo de neprimirea lui Zicu,care dupa plecarea de la noi,n-a fost prea elegant etc.Sau fapte mari ale rapidistilor nostri,bunaoare cum prin 1946,marele Nea Fanica Filotti a marcat un gol nevalabil, prin plasa laterala la O -O,arbitrul il acordase si nea Fane a recunscut gresala,rezultatul final,ramanand O – O !

  2. Stimata redactie,voi nu votati cam deloc cu Academia Rapid. Trebuia sa transmiteti cel putin live scor in direct,sau chiar mai mult transmiterea meciului din cupa Romaniei ,televizat…A-ti publicat scorul incheiat abia la 30 min dupa ce s-a incheiat. Rusine 1923.ro ,pentru dezinteresul total fata de Academia Rapid.

Comments are closed.