Şumudică jr., respins de la Academia Rapid

Şumudică
Şumudică jr. a fost refuzat de Academia Rapid

Marius Ștefan Șumudică (21 de ani) a fost lăudat de tatăl său, Marius Şumudică, tehnicianul lui Kayserispor. ”A marcat nouă goluri anul trecut în Divizia C și nu mă așteptam să fie refuzat. Aș fi fost mândru ca băiatul meu să continue în culorile alb-vișinii, dar…”, a spus Șumudică la Digi Sport. Tehnicianul spune că a încercat să-l aducă pe Giulești pe fotbalistul de 21 de ani. Doar că s-a lovit de refuzul noii conduceri. ”Poate că au strigat pentru băiatul meu. Am încercat să îl duc la Academia Rapid, dar a fost refuzat de cei de acolo. Eu l-am avut la Astra. Probabil că sunt jucători mai buni decât el, într-un lot de liga a 4-a”.

Ce spune Ovidiu Burcă

Sezonul trecut, pe când se afla pe banca celor de la Astra Giurgiu, ”Șumi-gol” și-a promovat fiul la echipa mare. Președintele fostei campioane spunea la vremea respectivă că nu vede nicio problemă în faptul că tehnicianul își pregătește propriul băiat. ”Fiul lui ”Șumi” este jucător la echipa a doua a noastră. Va merge cu prima echipă în cantonament”. La fel ca și tatăl său, Șumudică Junior joacă pe postul de atacant și în acest campionat a fost cedat sub formă de împrumut de la Astra la FC Metaloglobus București. Legat de acest aspect, Ovidiu Burcă a comentat: ”Fiul lui Șumudică a fost cu noi, dar s-a luat această decizie. Noi încercăm să fim lucizi, indiferent de numele pe care îl poartă. Staff-ul ia decizii doar de competență și valoare”.

Şumudică s-a luat de Cristescu

Punând totul cap la cap, este dificil de înţeles exact situaţia. Chiar dacă ar fi fost greu să joace titular în contextul dat, cu Daniel Pancu şi Daniel Niculae care au anunţat că vor şi juca. Şi cu prezenţa lui Cătălin Bărbălău, golgheterul lui AFC Rapid din sezonul trecut. E totuşi imposibil de crezut că un fotbalist de 21 de ani cu zeci de meciuri în liga a 3-a şi cu debut la 16 ani în L2 nu putea face faţă în lotul unei echipe precum Academia Rapid. Însă în urmă cu ceva timp, Marius Şumudică a cam vorbit urât de Nicolae Cristescu… Despre care se spune că ar fi implicat în acest proiect. Nu spunem că este vreo legătură, însă totul se poate lega din anumite puncte de vedere…

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

5 COMENTARII

  1. Daca ne mai vreti pe GIULESTINA, fiti corecti SUMI JR. s-a fie printre noi.
    NU UITATI!!!!!!!!!!!!!!! Fara noi nimic nu este(7000 la primul meci) NOI suntem RAPID, Marele si Sfantul Rapid. Nu Masonii, Cacanarii si nici Boschetarii. Chit ca nu-i el cel mai Bun Taicutul lui a Fost,Este si va FIIIIIIII al nostru RAPIDIST FRUMOS si NEBUN, care a Sarutat Gazonul. iar apoi la dat afara de
    patronul(copos-scriitorul) Miselul care a luat Rapidul la 0 lei si la lasat la -4 MIL. EURO

  2. Bai Fratilor este fiul lui SUMI-Gol. chiar uitam ce a facut Sumudica PT marele si Sfantul nostru RAPID, inseamna ca o luam pe urmele celor pe care nu-i pronuntam. Daca Masonul de Cristescu decide( ala care si-a luat banii pe mancarea Baietilor dupa ce la dat pe IONUT VOICU la Iasi) atuni m-a las si am cumparat Abonament DEGEABA. PANCO, NICO SCHUMAHER s-a vina SCHUMI JR. la ACADEMIE ca este deal nostru. Nu UITATI RAPIDUL Suntem NOI 7000 la meciul cu Progresul 2005, sau niciunul.

  3. Ati inceput sa bagati strambe rau de tot! Poate ca sunteti si voi unul dintre motivele dezbinarii suporterilor!

Comments are closed.