SPECIAL / Martin, revenire după un an de chin

Martin
Mădălin Martin

Acum trei ani, Mădălin Martin ridica in picioare Giuleștiul constant. Un puști de numai 22 ani strălucea în liga a doua. Într-o echipă cu Daniel Pancu și Daniel Niculae. A fost golgheterul Rapidului care a promovat la mare lupta cu CSMS Iași, FC Clinceni și Unirea Slobozia. După ani cu vreo 70 de meciuri în vișiniu, dar cu satisfactii financiare puține, Buga a decis să plece în Copou. Rapid nu i-am pus prea multe piedici.

Martin a jucat în Europa în dubla cu Hajduk Split

Prima provocare departe de Grant nu a fost însă pe măsura așteptărilor. Evoluțiile din Europa împotriva lui Hajduk Split au reprezentat apogeul. Minutele strânse în campionat au adunat un număr infim. Apoi a început chinul. Accidentare gravă la genunchi și pauză forțată. Pus pe liber de Iași, Martin s-a văzut nevoit sa o ia de la 0. Se întâmplă în septembrie 2016. Suntem în august 2017. A trecut aproape un an fără meci oficial. Obișnuit cu statutul de promisiune și cu cel de mare talent, Mădălin se vede nevoit sa coboare iar în întunericul ligii a doua.

Revenirea în Bucureşti, la Metaloglobus

Dar nu mai era vorba despre Rapid… Fiindcă echipa giuleșteană abia promova din liga a… 5-a! S-a vorbit inițial despre Academica Clinceni. Dar până la urmă, Martin a mers la Metaloglobus. Club din București, aproape necunoscut, aflat la primul sezon din istorie în eșalonul secund. După ce a promovat din liga a 3-a de o maniera entuziasmantă. Aici a găsit un fost coleg de la Rapid, pe Alex Potecea. Iar debutul lui Mădălin a venit, în fine, în august.

Primul meci, gol împotriva lui Iencsi. Al doilea, victorie istorică!

Și ce meci a făcut! Gol marcat în meciul de acasa, 2-3 cu Pandurii. Echipa antrenată de unul dintre uriașii Giuleștiului, Adrian Iencsi. Reușita nu a adus și puncte. Dar Buga s-a revanșat peste o săptămână. Atunci când a fost integralist în meciul ASU Politehnica Timișoara – Metaloglobus 0-2. Prima victorie din istoria bucureștenilor în liga a doua! Tocmai împotriva fraților suporterilor giuleșteni. Cei care îl ovaționaseră de zeci de ori pe Mădălin… Bine ai revenit pe teren, Buga!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII

  1. UNT RAPIDIST INCA DE LA INAUGURAREA STADIONULUI GIULELESTI[ [AVEAM 4 ANI]]PARINTII MEI LOCUIAU PE UNA DIN STRAZILE DIN PREAJMA STADIONULUI.ACUM LA VARSTA DE 83 ANI [PROBABIL UNUL DIN PUTINII RAPIDISTI -ADEVARATI-INCA IN VIATA]NU POT DECAT SA UREZ UN SINCER =HA,iRAPID=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SA STEA PE PRMUL LOC IN CLASAMENT [MEREU PANA LA PROMOVAREA IN PRIMA DIVIZIE-

  2. UNT RAPIDIST INCA DE LA INAUGURAREA STADIONULUI GIULELESTI[ [AVEAM 4 ANI]]PARINTII MEI LOCUIAU PE UNA DIN STRAZILE DIN PREAJMA STADIONULUI.ACUM LA VARSTA DE 83 ANI [PROBABIL UNUL DIN PUTINII RAPIDISTI -ADEVARATI-INCA IN VIATA]NU POT DECAT SA UREZ UN SINCER =HAI RAPID=SI SA STEA PE PRMUL LOC IN CLASAMENT [MEREU PANA LA PROMOVAREA IN PRIMA DIVIZIE-

LĂSAȚI UN MESAJ