SPECIAL / Martin, revenire după un an de chin

Martin
Mădălin Martin

Acum trei ani, Mădălin Martin ridica in picioare Giuleștiul constant. Un puști de numai 22 ani strălucea în liga a doua. Într-o echipă cu Daniel Pancu și Daniel Niculae. A fost golgheterul Rapidului care a promovat la mare lupta cu CSMS Iași, FC Clinceni și Unirea Slobozia. După ani cu vreo 70 de meciuri în vișiniu, dar cu satisfactii financiare puține, Buga a decis să plece în Copou. Rapid nu i-am pus prea multe piedici.

Martin a jucat în Europa în dubla cu Hajduk Split

Prima provocare departe de Grant nu a fost însă pe măsura așteptărilor. Evoluțiile din Europa împotriva lui Hajduk Split au reprezentat apogeul. Minutele strânse în campionat au adunat un număr infim. Apoi a început chinul. Accidentare gravă la genunchi și pauză forțată. Pus pe liber de Iași, Martin s-a văzut nevoit sa o ia de la 0. Se întâmplă în septembrie 2016. Suntem în august 2017. A trecut aproape un an fără meci oficial. Obișnuit cu statutul de promisiune și cu cel de mare talent, Mădălin se vede nevoit sa coboare iar în întunericul ligii a doua.

Revenirea în Bucureşti, la Metaloglobus

Dar nu mai era vorba despre Rapid… Fiindcă echipa giuleșteană abia promova din liga a… 5-a! S-a vorbit inițial despre Academica Clinceni. Dar până la urmă, Martin a mers la Metaloglobus. Club din București, aproape necunoscut, aflat la primul sezon din istorie în eșalonul secund. După ce a promovat din liga a 3-a de o maniera entuziasmantă. Aici a găsit un fost coleg de la Rapid, pe Alex Potecea. Iar debutul lui Mădălin a venit, în fine, în august.

Primul meci, gol împotriva lui Iencsi. Al doilea, victorie istorică!

Și ce meci a făcut! Gol marcat în meciul de acasa, 2-3 cu Pandurii. Echipa antrenată de unul dintre uriașii Giuleștiului, Adrian Iencsi. Reușita nu a adus și puncte. Dar Buga s-a revanșat peste o săptămână. Atunci când a fost integralist în meciul ASU Politehnica Timișoara – Metaloglobus 0-2. Prima victorie din istoria bucureștenilor în liga a doua! Tocmai împotriva fraților suporterilor giuleșteni. Cei care îl ovaționaseră de zeci de ori pe Mădălin… Bine ai revenit pe teren, Buga!

2 COMENTARII

  1. UNT RAPIDIST INCA DE LA INAUGURAREA STADIONULUI GIULELESTI[ [AVEAM 4 ANI]]PARINTII MEI LOCUIAU PE UNA DIN STRAZILE DIN PREAJMA STADIONULUI.ACUM LA VARSTA DE 83 ANI [PROBABIL UNUL DIN PUTINII RAPIDISTI -ADEVARATI-INCA IN VIATA]NU POT DECAT SA UREZ UN SINCER =HA,iRAPID=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SA STEA PE PRMUL LOC IN CLASAMENT [MEREU PANA LA PROMOVAREA IN PRIMA DIVIZIE-

  2. UNT RAPIDIST INCA DE LA INAUGURAREA STADIONULUI GIULELESTI[ [AVEAM 4 ANI]]PARINTII MEI LOCUIAU PE UNA DIN STRAZILE DIN PREAJMA STADIONULUI.ACUM LA VARSTA DE 83 ANI [PROBABIL UNUL DIN PUTINII RAPIDISTI -ADEVARATI-INCA IN VIATA]NU POT DECAT SA UREZ UN SINCER =HAI RAPID=SI SA STEA PE PRMUL LOC IN CLASAMENT [MEREU PANA LA PROMOVAREA IN PRIMA DIVIZIE-

LĂSAȚI UN MESAJ