A scăpat de tragedie! Edu Oriol, lângă locul atentatului

Edu Oriol
Edu Oriol a trecut prin clipe de coşmar

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Un fost jucător al Rapidului a scăpat nevătămat din mijlocul atentatului terorist care a avut loc vineri în Spania, la Cambrils. Edu Oriol se afla la doar câțiva metri de locul unde s-a petrecut nefiricitul eveniment. Şi a scris pe pagina sa de Instagram. „Din fericire eu și famila mea am scăpat nevătămați. Am fugit pentru a evita gloanțele. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a anunțat jucătorul născut chiar la Cambrils.

Edu Oriol a fost mai norocos decât cei din Barcelona

Șapte persoane, între care un polițist, au fost rănite în noul atac care s-a petrecut la câteva ore după ce un atentat similar, soldat cu 13 morți și 100 de răniți, avusese loc pe un bulevard foarte aglomerat din Barcelona. Presa spaniolă a relatat că o furgonetă a intrat în oameni în Cambrils. În noaptea de joi spre vineri, și a rănit șapte persoane (șase civili și un polițist) în ceea ce a părut să fie o încercare de a repeta scenariul atacului de la Barcelona. Vehiculul în care se aflau atacatorii s-a răsturnat. Iar când cei care se aflau în mașină au ieșit afară, au fost împușcați de poliție.

Edu Oriol, alături de fratele său geamăn Joan Oriol, au jucat la Rapid o jumătate de an, în a doua parte a sezonului 2014/2015 (ianuarie – iulie 2015).

14 meciuri a jucat Edu Oriol pentru Rapid
2 goluri a marcat ibericul pentru giuleșteni

Sursa: digisport.ro