Razia de la miezul nopţii acasă la rapidişti

rapidişti
Jucătorii rapidişti au luat masa împreună

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

De aproximativ patru săptămâni, jucătorii rapidişti trag tare la antrenamente. Se pregătesc fizic la greu pentru a face faţă durităţilor din liga a patra. Au jucat şi opt meciuri amicale, dar asta nu e tot. Pentru că antrenorul Andrei Anghel Constantinescu a recurs la o metodă inedită pentru a-şi ţine jucătorii în priză. Obişnuiţi cu disciplina oricum din sezonul trecut, aceştia nu sunt totuşi greu de strunit. Mai exact, fotbaliştii rapidişti au primit vizite inopinate la… domiciliu!

Jucătorii rapidişti, verificaţi dacă sunt acasă

Marţi, 8 august, înaintea meciului cu CSM Olteniţa, cel mai greu amical de până acum, jucătorii au primit vizite acasă între orele 22:30 şi 00:00, prin sondaj. Dintre cei aleşi, toţi erau însă în propriile locuinţe, nici unul nu putea fi acuzat de viaţă extrasportivă înaintea partidei. Ceea ce rezultă că disciplina împământenită în sezonul trecut acestui grup superb de puşti este consolidată în această perioadă. Sigur, asta nu i-a împiedicat pe jucători să piardă net, 1-4, amicalul, dar un duş rece în perioada de pregătire este bine venit oricând!

9 COMENTARII

  1. criteriul de desemnare a antrenorului a fost faptul ca omul s-a oferit pe gratis , ceea ce s-a incadrat in „bugetul” d.lui manoliu
    dupa 21/08 (conferinta de presa a primarului sect.1),cind ,probabil se vor anunta oficial datele prezentate azi de burca (buget de 350,000 e !!) si eventuala revenire in teren a lui nico si pancu bietii copii ai rapidului ar trebui sa se alature noii echipe ( ca amatori nu au nevoie de dezlegari)
    speram ca se va inaugura si un sait interneti adecvat
    asa cum ti-am mai scris ,dragos coteste-o repede (daca se mai poate )

  2. Parca pe zi ce trece va afundati in absurditate…Ce il recomanda pe acest anghel ca antrenor? I-auzi…razie…ne-am intors pe vremea lui halagian, pe cand la marile echipe fotbalistii vin direct la meci in ziua meciului si doar la antrenamente, fara a le face careva razie…nu suflati vreo explicatie despre mazilirea domnului Mihai Iosif..se apropie finalul admin
    ..pt voi, supusii lui manoliu.