INCREDIBIL! „V-am prins, vrajitoarelor!”

Rapid
Emblema modificată de Academia Rapid

Ce-i care isi amintesc inceputul anilor ’90, cu siguranta n-au cum sa fi uitat reclama la Felix – Calculatoare, al carui actor principal era Mihai Bisericanu. Si replica sa celebra, care da titlul acestui articol. 

Aceeasi replica a dat-o si ProSport in primavara anului 1999, cand desi acesta nega cu o vehementa iesita din comun intoarcerea la Rapid, l-au prins pe Mircea Lucescu conducand antrenamentul giulestenilor, printr-o fotografie surprinsa de pe Teatrul Giulesti.

Despre emblema fake utilizată de Academia Rapid

Si in fine, aceeasi replica se cuvine sa o dam si noi acum, cand am descoperit faptul ca Academia Rapid, va juca cu o emblema FAKE! Iata dovada:

1. Emblema Academiei Rapid, de pe care lipseste „Fotbal Club”, pe banda de jos:

2. Emblema Originala a RAPIDULUI:

Related image

Să vă fie ruşine!!!

Ce s-a intamplat? N-au fost bani suficienti si pentru „Fotbal Club”? Sau o ardeti gen Crapu si Menumorut, iar in caz de ceva, ziceti ca sunt diferente intre o emblema si cealalta?

Am adauga si un „SA VA FIE RUSINE!”… dar n-o facem noi… o lasam pe Floricica pe  ritmuri Rock:

Noi va uram succes! Atat cat de mult puteti avea cu astfel de practici!

PS: Acest articol nu se refera in niciun caz la Pancu, Daniel Niculae, Shumi si la niciun jucator din lotul Academiei Rapid, ci la cei care au avut „INGENIOASA” idee de a modifica emblema Rapidului cu scopul clar de a induce oamenii in eroare! E un fel de ADIBAS in loc de ADIDAS si un fel de SMATCH in loc de SWATCH… 

Sursa colaj foto: prosport.ro

48 COMENTARII

 1. Ps ADminule vezi tu atunci cind ți se ridica mingea la fileu și găsești citeva greșeli de exprimare te urzici imediat și dai replici în care de multe ori aduci jigniri .în rest atunci cind ți se arata ca atitudinea voastră nu este conforma cu dorința majorități suporterilor RAPIDISTI apelezi la aceasta atitudine :taci .

  • A ști când să taci e un talent rar, o virtute chiar. Nu știu dacă Admin are sau nu această virtute, dar dumneavoastră cu siguranță sunteți cras lipsit de ea. Nu v-ar prinde rău dacă ați mai lua din când în când și câte o pauză, că n-au intrat comentariile în sac :). Să știți – un punct de vedere, oricât de amplu, nu-i musai să fie exprimat în postări care curg gârlă, cu sau adesea fără prea multă noimă. E de înțeles că faceți asta dintr-o pătimașă dragoste pentru Rapid, dar excesele nu-s bune deloc, după cum sunt convins că știți. Dacă mai rotiți un pic de robinet și lăsați să țâșnească mai puține intervenții, n-o să fiți mai puțin rapidist. Dar poate nici inflamările interlocutorilor din rubrica de comentarii n-or să mai fie atât de dese ori puternice. Tonul dumneavoastră aproape în permanență beligerant, înțepat, din păcate pe alocuri chiar de precupeață cu mâinile în șolduri nu prea cadrează cu vârsta, educația și mai ales cultura pe care le clamați în alte postări. S-a ajuns la o vehemență și ofuscare generalizată la care ați contribuit suficient de mult încât să nu puteți acum da vina doar pe Admin sau pe atitudinile unora ori altora. Sper să înțelegeți corect intervenția mea – pe care nu mi-aș fi dorit să fie nevoie s-o fac – și să nu trageți concluzii pripite ori bombastice de tip „…ah, deranjez??? mă bucur că e așa!!!” ori radicale din categoria „nu mai intru niciodată aici, nu mai comentez nimic”. Nu vă pune nimeni pumnul în gură, dar s-ar putea ca măcar puțină moderație așa, din când în când cel puțin, să nu strice. Dacă sunteți dispus, poate veți medita la asta și veți găsi mai multă măsură în vorbele pe care le veți scrie pe viitor aici. Iar dacă nu… nu :-).
   Toate bune, hai Rapid!

   • Nu am spus niciodată ca eu prin ceea ce scriu am sau nu dreptate .fiecare dintre noi are dreptul la opinie .dacă scriu des și îmi expun părerea o fac deoarece cei de la butoane au aceasta poziție fata de noul proiect Rapid.dacă ar prezenta corect și fără părtinire ceea ce se intimplă în viața RAPIDULUI.ȘI apoi dv puteți sau nu citi intervențiile mele .puteți sau nu sa fiți de acord cu ele .nu sunt în conflict cu nimeni doar ca este fff deranjat cind văd ca nu se spune adevărul. Iar în ceea ce am postat nu am fost nici agresiv și nici nu am adus jigniri.în rest sa auzim de bine

    • E adevărat, am foarte la îndemână opțiunea de a nu citi postările unuia, mai multora sau chiar tuturor celor ce scriu aici. Dar personal mi se pare că există șanse să mă informez, să-mi fac, să-mi întăresc ori măcar să-mi verific o opinie inclusiv citind comentariile de aici ale confraților rapidiști. Cu-atât mai mult ale unora ca dumneavoastră, care spuneți că aveți o vârstă și o experiență rapidistă ce vă permit să vorbiți în cunoștință de cauză despre varii perioade din istoria echipei, mai multe decât pot ști cei tineri. Și tocmai date fiind aceste particularități ale dumneavoastră comparativ cu alții de pe site, mă așteptam să fiți mai echilibrat, mai cerebral, mai puțin pătimaș – nu pentru soarta Rapidului, ci în ce privește intervențiile, tonul, vehemența care nu poate duce la ceva bun într-un dorit dialog. Iar despre a se spune adevărul… tare mi se pare mie că adevărul despre care vorbiți este doar adevărul dumneavoastră, iar cine nu vă împărtășește opinia automat considerați că spune minciuni… Și totuși, uneori adevărul e atât de relativ – ceea ce ieri constituia o certitudine de neclintit mâine se dovedește a fi fost greșit (vă dau un singur exemplu din cazul dumneavoastră: ați clamat sus și tare, în mai multe postări, cum că primăria Parisului a fost acționar – și încă majoritar – la PSG înaintea venirii arabilor… până când un comentator v-a demonstrat cu citate din istoria echipei franceze că nu e adevărat; așa că această afirmație, „nu se spune adevărul”, devine atât de subiectivă, de vreme ce, de fapt, se vede treaba că nu se spune adevărul dumneavoastră…)

     • Foarte bine punctat! Dialogul este solutia tuturor problemelor. Daca ar fi existat dialog intre cei care au fondat noul club si cei din conducerea clubului mai vechi poate ca nu ne mai aflam in aceasta situatie jenanta. Iertare ptr. interventie. Hai Rapiduletu’!!!

     • Fiind o persoana a dialogului și referitor strict la situația PSG am spus și se poate verifica ca informația pe care o am este din fotbal de la A la Z .dacă acolo informație era sau nu conforma cu realitatea nu am de unde ști deoarece nu am verificat .dar referitor la ceea ce se intimplă în spania cu cele doua echipe Real și Barca sunt realități ale zilelor noastre .intervenția în ani 80 primarului sect 8 (atunci erau 8 sect în Bucuresti)și desemnarea dl Adrian Paunescu în conducerea Rapidului și implicare dinsului în viața clubului a făcut ca în trei zile sa fie transferați la RAPID jucători de națională .iar referitor la ceea ce înseamnă sportul RAPIDIST eu nu iubesc doar echipa de fotbal iubesc și merg la tot ceea ce înseamnă mișcare sportiva în care sunt implicați sportivi care poarta culoarea alb vișinie .un ultim aspect nu fac toate acestea pt vreun beneficiu material nu am luat NICIODATĂ și nu am avut vreun avantaj din partea clubului din contra am contribuit cu plăcere și drag cu bani pt clubul RAPID Și ăsta pt ca iubesc tot ceea ce înseamnă RAPID BUCUREȘTI. Sper ca înțelegeți de ce sunt uneori mai aprig în ceea ce postez deoarece mă doare foarte tare cind văd ca cei de la butoanele acestui sait în loc sa coaguleze și sa încerce sa unească suporteri ei fac ceea ce fac.îmi pare rău pt timpul pe care vi lam răpit. În rest sa auzim de bine.

 2. După cum vedeți 90%din cei care mai intra pe sait sunt împotriva atitudini pe care o aveți .Ce ar trebui sa se intimple pt a înțelege și a avea o atitudine normala și în același timp BENEFICA în tot ceea ce înseamnă renașterea RAPIDULUI.presa, televiziunile ,suporteri sunt alături de acest proiect .voi din păcate aveți aceasta atitudine care dauneaza imagini a ceea ce înseamnă noțiunea și farmecul RAPIDULUI.Întotdeauna forță RAPIDULUI a venit din susținerea tribunei .încă o data întreb ce ar trebui sa se intimplă ca voi sa fiți măcar CORECȚI nu neapărat sa susțineți acest Proiect numit RAPID BUCUREȘTI?

  • Cum aţi calculat procentul? Nu avem absolut nimic cu acest proiect. Chiar dacă este unul de o ambiguitate mare, o să explicăm mai pe larg de ce. Noi ne luptăm doar atât, să înţeleagă lumea că AFC Rapid este continuatorul istoric al SC FC Rapid SA şi prin acest proiect nu se doreşte altceva decât uciderea Rapidului pentru renaşterea lui! Ori asta este inacceptabil! Nu ne putem bucura de asfixierea AFC Rapid! Indiferent că are o mulţime de bube. Am explicat de ce un proiect trebuia să înceapă de acolo. Ah, iar legat de siglă, ce era să facem? Să facem căciula sul, să o strângem între mâini, să luăm poziţia echer şi să dăm din cap, într-o parte, în semn de „da, şefu'”? Cum se practică în România, de altfel… Nu, treaba cu sigla este foarte serioasă. O siglă nu poate defini Rapid vreodată. Dar să o modifici este jignitor! Ori o foloseşti aşa ori nu. Aştepţi până ai dreptul pe care prezinzi că-l vei avea! În rest, numai de bine!

   • Am mai spus aici intrun fel va admir consenventa .doar ca din aceasta postura uitați un aspect fff important :acest proiect a pornit la drum cu discuți clare intre dl primar dl Manoliu și Dumitru Tudor .condițiile puse de dl Manoliu au fost de neacceptat .apoi referitor la sigla azi Nico a explicat ce și cum .va felicit ca ați publicat punctul lui de vedere.în rest sa auzim de bine .

    • Nu ai de unde să ştii ce discuţii au fost. Dar hai să facem un exerciţiu de imaginaţie… Tu ai deţine, în acte, AFC Rapid. Adică istoria, dar şi datorii. Ar veni cineva să te someze să plăteşti datoriile şi apoi să predai totul moca. Aşa ai face, nu? Era normal să publicăm ce a spus Nico, dar explicaţia nu ne încălzeşte. Sigla ori o foloseşti, ori nu. E atât de simplu! Nu o modifici, că e bătaie de joc aşa.

     • Pai cam asa zic si eu! Istoria echipei Rapid apartine academiei, dar datoriile istorice ale echipei sunt la AFC! Logic,nu?!?!

 3. Sa va fie rușine vouă afc rapid in loc sa ne unim o ținti in prostia voastră să vedem până când nu ați înțeles și nu cred că voti ingelege vreodată că aacademia rapid va deveni Rapidul curat și singurul rapid voi nu sunteți suporteri vreți numai dezbinare probabil pentru interesele proprii dar nu sunteți rapid și nu veți fi niciodată

 4. La inceput se intampla mai rar. Acum tot mai des o dati in penibilitati. I-ati ovationat pe aici pe dragnea si pe miron cozma, acum o dati pe tziganca aia de floricica (care e pro dragnea ca i-a dat bani sa faca circ in fata casei prezidentiale) si in continuare adaugati articole din site-ul prost sport = cel mai mincinos site sportiv din Romania.
  UN SINGUR RAPID SI O SINGURA GALERIE RAPID!! Asta se vrea! Nu circ promovat de voi.

 5. Nu inteleg de unde atâta ură între noi Rapidistii. Din punctul meu de vedere e normal să nu folosească emblema originală, atât timp cât nici nu a fost scoasă la licitație. Dar, cel mai rău este că încercăm mereu să călcăm pe gât pe toți cei care încearcă să ne ajute. Care este problema dacă susținem pe toate cele trei echipe? Ei chiar încearcă să facă ceva pentru clubul ăsta! Poate una din ele o să reușească și atunci suntem toți zmei, care a fost mai rapidist ca altul! Era o pagină pe care o urmăream, dar cred că nu merită efortul…

  • Corect! Să nu se folosească emblema originală! Să folosească altceva, dar nu să o mutileze! La an de ce nu s-a umblat? Ori s-a fondat Academia Rapid în 1923 şi nu ştim noi? Trebuia să se facă o altă siglă, cum au procedat cei de la T2. Iar dacă ulterior se obţinea vreun drept de utilizare a celei cu acvila, atunci o puneai calumea! Nu cu modificări. Atât tot!

 6. Ps Meciurile echipei RAPID BUCUREȘTI VOR FI TRANSMISE DE DOLCE SPORT ÎNCEPÂND DE VINERI 1 SEPT 2017 ESTE O ȘTIRE CARE TREBUIA ADUSA LA CUNOȘTINȚĂ SUPORTERILOR ?Nu știu întreb ? Ce spuneți cei de la butoane ?apropo de cuvint .eu sunt un suporter .voi ce sunteți ???

 7. Tu mai lipseai Manoliule din toată povestea asta trista care a început cu Cristescu și s-a terminat cu Moraru!! Ești mai boschete ca MM! Deja numărul dobitocilor care vin la meciurile tale tinde către ZERO!! Dar te mai întreb o data: DE CE NU-ȚI ANUNȚI MIILE DE SUPORTERI AFC-ISTI CA NU MAI JOCI PE GIULEȘTI ?!? Sau între timp ți-ai plătit chiria?

 8. SA VORBIT CA RAPID VA JUCA CU SIGLA ORIGINALA A RAPIDULUI FALIMENTAT UNDE ESTE ACEA SIGLA CA MAI JOS LIPSESTE SCRISU CU FOTBAL CLUB ACEASTA EMBLEMA FARA SCRIS O FI PROBABIL AL ALTUI RAPID CARE NU APARTINE ORIGINALULUI SAU PROBABIL AI CREAT VOI UNA NOUA SI NE MINTITI PE A A RAPIDULUI ORIGINAL EU CRED CA VINOVATI SUNT DANIEL TUDORACHE SI OVIDIU BURCA DANSI AU SPUS CA VOM AVEA EMBLEMA ORIGINALA SI TOT DANSI AU TRAS SUPORTERII RAPIDULUI PE SFOARA

   • Au trecut ff mulți pe sait’ul Academia Rapid , acolo gãsești info corectã , nu atacã pe nimeni , multã istorie (foto ) . Aici amicul de la butoane își face meseria de intoxicare dar din pãcate pt el mai sunt foarte puțini Rapidiști care cred ce tot bagã el , se simte disperarea cã se apropie sfârșitul pt el și patronul lui , pãcat pt un puști care a stat la Tribuna Copiilor și care acum este mercenar și N’A FOST NICIODATÃ RAPIDIST !!! Pt mine este clar ce se face aici și cum ff mulți Rapidiști sau lãmurit și au pãrãsit 1923 (au rãmas 3-4 și cu amicul de la butoane 5) și începe și campionatul liga 4 îl scutesc pe amic de prezența mea . Lupta pt Rapid va continua pt mine ca înainte la stadion . FORZA RAPID !

   • Ști care este problema ăsta vor și ei și ceea ce este ffff grav faptul ca sunt rapidiști care marșează la ceea ce spun cei de la butoane .pt mine este singurul meu tel sa îi contracarez deoarece este fff CLAR reaua lor voința și informează cu ura și dușmănie tot ceea ce înseamnă acest proiect pt renașterea RAPIDULUI .Vezi tu doamne primăria nu a făcut acest demers fără sa includă afc total fals ști bine .dar dacă acest domn Manoliu a cerut ceea ce a cerut .ce trebuia făcut ?sa stai la mina acestui ins și sa aceptî toate condițiile puse .

    • Deranjez ????mă bucur ….Chiar mă bucur referitor a avea sau nu cuvint cei care mă cunosc știu Cum sunt .dar credețîma cind văd ațîța OBRĂZNICIE ,MITOCĂNIE ȘI LIPSA DE BUN SIMNT DIN PARTEA VOASTRĂ ĂSTA MĂ FACE SA INTRU PE ACEST SAIT SA ÎNCERC PRIN CEEA CE SPUN SA INFORMEZ CORECT ȘI LA OBIECT CEEA CE SE INTIMPLĂ ÎN VIAȚA RAPIDULUI .CEEA CE DE FAPT AR TREBUI SA FACEȚI VOI .DACĂ AȚI FI CORECȚI OBIECTIVI CLAR NU AS MAI CONTINUA SAU AS FACE CEEA CE AR TREBUI SA FAC ÎN ASTFEL DE SITUAȚI AS FI DE ACORD CU VOI ȘI AS SPUNE CLAR CA AVEȚI DREPTATE DEOCAMDATĂ FIIND DEPARTE DE AȘA CEVA MĂ VEȚI MAI SUPORTA .

     • @Udristegeorge
      Ia-ti pastila, inspira, expira, calm, ca poate faci ceva la inima daca te tot agiti atata. Nu, nu deranjezi, plictisesti doar. Hai sanatate!

     • Domnule Udriste nu cred ca sunteti informat corect, datoriile sunt extrem de mici 40000 restul sunt accesorii care pot fi contestate cu sanse mari de castig in instanta indiferent de vechimea lor. In alta ordine de idei pot sa va spun ca se vede cu ochiul liber ce se doreste cu atacurile astea murdare , daca imi permiteti exprimarea , si anume falimentarea Rapid-ului. Motivul pentru care nimeni nu joaca cu sigla pe tricou este simplu. Pe de o parte acea sigla a inregistrat-o Moraru in 2017 si astfel nu o poate folosii AFC-ul detinatorul de facto iar pe de alta parte Academia nu o poate folosii pentru ca la predarea ei ( sigla ) nu sa obtinut acceptul tuturor actionarilor RAPID SA, astfel ca lichidatorul judiciar nu o poate valorifica / inchiria decat sub incidenta legilor penale.