Rapid va fi televizată în prima etapă de pe 3 septembrie

Rapid
Rapid in drum spre Petrosani!

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București va debuta în Liga Națională mai devreme. Deoarece partida din prima etapă, cu CSM Slatina, va fi televizată de către postul public de televiziune TVR, meciul a fost reprogramat pentru duminică. 3 septembrie, ora 16.00, la Sala Polivalentă ”Rapid”. Iniţial, partida trebuia să aibă loc pe 6 septembrie.

Încă 50 de abonamente pentru CS Rapid

De asemenea, pe această cale îi anunțăm pe suporteri că mai sunt disponibile la vânzare aproximativ 50 de abonamente care le sunt destinate. Îi așteptăm să le achiziționeze contra unei sume modice de 100 de lei, acestea putând fi și o amintire valoroasă pentru vitrina oricărui suporter rapidist, conform clubulrapid.ro.

CS Rapid a revenit în prima ligă de handbal feminin după un an de penitenţă în eşalonul secund. Pe care l-a câştigat însă la pas. Chiar în faţa marii rivale, CS Dinamo. Lupta directă a fost totuşi pe muchie de cuţit. Dar Rapidul a ieşit învingător în dubla manşă.

CITEȘTE ȘI  IMPORTANT | Alex Ioniță II și-a aflat suspendarea pentru dopaj

1 COMENTARIU

  1. […] Însă ulterior, a doua partidă a avut un deznodământ mult superior. De fapt, fetele s-au revanșat. Şi, după un joc mult mai bun, s-au impus în fața redutabilei adversare cu scorul de 28-25 (14-12). CS Rapid USL Metrou București va debuta în Liga Națională pe 3 septembrie, ora 16.00, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Slatina, meciul urmând a fi transmis în direct la TVR. […]

LĂSAȚI UN MESAJ