Rapid a reuşit o performanţă naţională importantă

Rapid
Rapid e ruptă în trei!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Atleții de la CS Rapid București au participat la etapa finală a Campionatelor Naționale de juniori I. Desfășurate la București, pe Stadionul Național de Atletism ”Iolanda Balaș-Soter”. Mihai Bolocan a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime, cu o performanță de 1,95 metri. La aceeași probă, varianta feminină însă, Elena Didulescu a fost surpriza plăcută a competiției. Deși este încă la categoria de vârstă juniori III, ea a urcat pe podium, adjudecându-și medalia de bronz. După ce a trecut peste ștacheta înălțată la 1,60 metri. Această performanță reprezintă, pentru Elena Didulescu, personal best.

CS Rapid a luat bronz şi la sprint

La proba de sprint, 100 metri plat, un alt rapidist, Robert Breahnă, s-a clasat pe locul al treilea. Oprind cronometrele la valoarea de 10,98 secunde. Bilanțul total al CS Rapid București, la Campionatele Naționale de atletism pentru juniori I, se cifrează la trei medalii, toate de bronz. Felicitări sportivilor și antrenorilor care îi pregătesc!

Sursa: clubulrapid.ro

3 COMENTARII

 1. Da ! Ce legătură este intre fotografia galeriei de la fotbal (oricum, de-acum multi ani) si atletismul ?

 2. Jos palaria!
  Asa da…felicitari sportivilor cit si antrenorilor dar si C.S.RAPID.
  Dar…
  Mai Admin…ai pus tu o poza cu galeria Rapidului si nu ai gasit una care sa reprezinte clubul sportiv?
  Iti raspund tot eu…sunteti drogati-infometati dupa accesari,pune-ti poze si titluri tocmai pt asa ceva…departe de ce urmeaza sa scrieti sau sa postati…
  In fine,m-am obisnuit cu voi…dar nu ma las,ma tin scai de voi…ok?