Plecat de la Rapid, se bate pentru promovare în Prahova

Rapid
Cocu (dreapta) a plecat de la AFC Rapid pentru a juca la CS Păuleşti

Incertitudine, vorbe multe, dar resurse financiare aproape inexistente. Cel puţin când vine vorba despre plata jucătorilor. Cam aceasta este trista realitate din acest moment de la Rapid… Motiv pentru care Marian Cocu a ales să plece în alt campionat. Mijlocaşul de 18 ani, singurul care a jucat în toate meciurile din sezonul trecut pentru AFC Rapid, 29, va evolua la CS Păuleşti. Echipa din comuna de lângă Ploieşti evoluează în liga a 4-a Prahova. Iar în sezonul trecut, 2016-2017, a terminat pe locul 4.

Nu a fost să fie Rapid, îi urăm succes la Păuleşti!

Interesant este că cu o stagiune în urmă, înainte ca Petrolul Ploieşti să joace în liga a 4-a, CS Păuleşti a câştigat competiţia. Ba mai mult, a ieşit învingătoare şi în barajul pentru liga a 3-a. Cu scorul general de 5-1, după 2-0 şi 3-1, în faţa Euromania Dumbrăveni, din Vrancea. Chiar şi aşa, a refuzat aprticiparea în al treilea eşalon. Acum însă, sperăm ca lucrurile să se schimbe, iar Marian Cocu să obţină promovarea în liga a 3-a! Iar dacă nu va reuşi asta cu AFC Rapid, măcar să o poată dobândi cu noul său club, CS Păuleşti.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

16 COMENTARII

  1. O fi emblema acestei firme, de care n-a auzit nimeni. Dar tricoul era gol, fiindcă însemnele sunt puse în Photoshop. Unul de proastă calitate, de altfel. Chestia e mult mai simplă… Dacă e un proiect atât de grandios, cu un buget aşa mare… oare nu puteau cumpăra un set de echipament de la o firmă cu reputaţie?! Că, deh, impresia chiar contează!

  2. Academia RAPID va juca cu echipament marca FOURTEEN din Elveția , cu aceastã marcã FOURTEEN în Elveția joacã FC SERVETTE GENEVE 1890 !!! Amice fi corect și spune doar adevãrul nu mai pãcãlii (minții) Rapidiștii !!! Vezi foto cu Pancone , în dreapta sus este emblema firmei FOURTEEN ( digisport , gsp , prosport )

  3. BrigadAOltenia, nimic şi nimeni nu este mai sus decât Rapid! Iar AFC Rapid este, în acest moment, Rapid! Dacă proiectul Academia era atât de bine intenţionat, prelua AFC Rapid! Ah, AFC Rapid are 2 milioane de lei datorii şi e prea mult. OK, atunci ce spuneţi de declaraţiile că până în primăvară se rezolvă situaţia de la ProRapid?! La acelaşi ANAF, Asociaţia ProRapid are peste 17 milioane de lei datorii! Nu ţi se pare ceva putred? Nu ţi se pare suspect că cei de la Academia Rapid au luat tricourile de anul trecut de Mişcarea CFR, au imprimat nişte chestii pe ele şi gata?! Oare un proiect atât de grandios, nu-şi permitea un echipament nou, calumea?! Măcar AFC Rapid în toată sărăcia, a făcut parteneriat cu Acerbis. Ar fi interesant de ştiut de ce nu a reuşit acelaşi lucru şi Academia Rapid. 🙂 Nu avem nimic cu acest proiect, dar să se dovedească serios! Prin fapte, nu declaraţii. Noi n-o să ne aşezăm în poziţia echer în faţa nimănui. Cu datorii sau nu, AFC Rapid are istoria! Primăria a şi recunoscut asta. Deci…

  4. Credeți ca doar cei care susțin afc sau cei care lucrează la acest sait pot gindi corect .am pus citeva întrebări .răspunsuri zero .

  5. Anul trecut AFC Rapid a jucat cu R pe tricouri pe post de SIGLÃ !!! Nu mai bãga’ți strâmbe sã zãpãciți lumea .

  6. Va ptecipitati domnule. Incercati propozitii mai simple! De ex:,, palmaresul e la AFC Rapid; sigla a fost folosita in trecut de AFC Rapid ,deci este a lor, la fel si marca”! Hai ca e usor!

  7. Corect în ceea ce spuneți cu toți aceste ADEVĂRAT URI EU LEAM SPUS DE MULT TIMP .CONCLUZIA AM FOST DAT AFARĂ DE ADMIN DE PE SAIT CIND AU REPRIMIT PE CEI CARE CONTESTAU PE MANOLIU AU ÎNCEPUT CU FEL DE FEL DE INTOXICĂRII. GINDITI VĂ CU TOȚI LA URMĂTORUL ASPECT :CREDEȚI CA CONVINE CUIVA CA RAPID POATE RENAȘTE ȘI POATE REDEVENI O FORȚĂ A SPORTULUI ROMANESC CLAR NU .DEACEEA VOR FACE TOT CEEA CE POT PT A IMIEDICA CA ACEST PROIECT SA IA AMPLOARE .DIVIZAREA PE CARE CEI CARE CONDUC ACEST SAIT ESTE CU BUNĂ ȘTIINȚĂ .DECE CEI DE LA T2 NU AU FĂCUT ACEST PAS CU ECHIPA ANUL TRECUT?DE CE CEI DE LA SAIT NU SUSȚIN ACEST PROIECT CU RENAȘTEREA RAPIDULUI ȘI MERG ALĂTURI DE O SOCIETATE BOLNAVA FALIMENTARA .PE CINE MAI REPREZINTĂ AFC .UN RAPIDISTI DE MARCA MAI AU CUNVA ÎN TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ AFC .DE CE MIHAI IOSIF ,GICA PAUN (DE O VIAȚĂ LA RAPID)AU PĂRĂSIT AFC ?CE INTERESE URMĂRESC DECID DEZBINAREA SUPORTERILOR .CEI CARE LUCREAZĂ LA ACEST SAIT NU AU PĂRERE FFF BUNĂ DESPRE NOI CEI CARE IUBIM RAPIDUL.

  8. Adica eu am sustinut AFC Rapid, chiar v-am urmarit mereu din Olanda de peste un an, dar realitatea e cruda, echipa asta nu are viitor, trebuie sa ne unim toti pe o echipa, unde vor fii suporterii, ala va fi Rapidul adevarat

  9. Admin, serios acum, de ce sa sustinem AFC, cand are datorii mari si nu are bani sa isi plateasca jucatorii (salarii de liga a 4-a? E clar ca nu va mai rezista mult.

  10. Incepeti sa scrieti despre Academia Rapid, adevaratul Rapid! AFC este doar o societate falimentara!

LĂSAȚI UN MESAJ