Fost fundaş de la Rapid, protagonist de… telenovelă!

rapid
Cornel Frăsineanu a înfruntat Liverpool cu Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Cornel Frăsineanu a jucat pentru Rapid în sezonul 2000 – 2001, 30 de meciuri şi a dat un gol. Vârful de lance pentru cariera sa a fost dubla cu FC Liverpool din Cupa UEFA. Când Cornel Frăsineanu a fost integralist pentru Rapid timp de 180 de minute. În ciuda acestui fapt, transferul său a fost mai degrabă un eşec, motiv pentru care nu a rezistat decât un sezon la Rapid.

De la Rapid în… telenovele! Nu regizate, ci trăite!

Acum, Cornel Frăsineanu va divorţa de soţia sa, Daniela Cocoş, şi îşi va continua viaţa alături de fosta consoartă, de care s-a despărţit după ce a prins-o în pat cu instalatorul. Cornel şi Roxana Frăsineanu au divorţat în 2007, iar ruptura s-a produs după ce bărbatul a aflat că soţia îl înşela cu instalatorul care urma să le monteze calorifere în vila din Caracal. La aproximativ un an distanţă, olteanul şi-a găsit liniştea în braţele unei voleibaliste, Daniela Cocoş. Cei doi evoluau pentru acelaşi club, Dacia Mioveni, dar, logic, la secţii diferite.

A plecat la muncă în Anglia

A urmat o căsătorie şi venirea pe lume a unui băieţel. Lucrurile au început să se complice în momentul în care Cornel Frăsineanu a agăţat ghetele în cui. Nu mai puţin de trei ani nu ar fi adus bani în casă şi, conform surselor cancan.ro, ar fi fost întreţinut de soţie. Daniela a fost, însă, înţelegătoare şi a înţeles momentul greu prin care trece fostul fotbalist. Aşa că a acceptat situaţia, chiar dacă este angajată la un supermarket, unde nu câştigă mai mult de 2.000 de lei pe lună. După un timp, Cornel Frăsineanu a anunţat că şi-a găsit de lucru în Anglia şi că nu poate rata şansa care i s-a ivit. Din nou, Daniela l-a înţeles şi a fost de acord ca soţul ei să plece în străinătate. Ea a preferat să rămână în ţară şi să aibă grijă de băieţelul lor, acum în vârstă de 8 ani.
Telenovelă uluitoare. Divorţ de ultimă oră în fotbal! Şi-a prins soţia cu instalatorul, iar acum…

Triunghi amoros

În Anglia, Cornel Frăsineanu s-a întâlnit cu fosta soţie, Roxana. Cu care a decis, surprinzător, să reia legătura. Ex-jucătorul a uitat complet de Daniela şi de copil şi a început o poveste de dragoste cu femeia de care a divorţat în 2007, pe care a prins-o cu instalatorul. De altfel, sursele cancan.ro susţin că Roxana, stabilită de mai mult timp în Anglia, ar fi fost cea care i-ar fi găsit de muncă lui Cornel. Şi, exact cum se întâmplă în telenovele, între cei doi s-a reaprins focul pasiunii. Rămasă în ţară, Daniela a aflat de cele petrecute în Anglia şi a decis să divorţeze de Cornel Frăsineanu. A înregistrat dosarul la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti pe data de 10 august. Primul termen nu a fost, pentru moment, fixat. Fosta voleibalistă este, conform unor surse, devastată de tot ce s-a întâmplat. Nu-i vine să creadă ce a putut să-i facă fostul fotbalist. Este extrem de îngrijorată că va rămâne cu un copil minor, pe care va trebui să-l crească singură.

Prima dragoste nu se uită

Între timp, Cornel şi Roxana şi-au oficializat relaţia, deşi fostul fotbalist este, încă, însurat. Femeia este foarte activă pe site-ul personal de socializare, unde postează fotografii împreună cu bărbatul care i-a fost soţ până în urmă cu zece ani. Şi pe care l-a înşelat, timp de doi ani, cu un instalator. La momentul respectiv, Frăsineanu se afla în Turcia, unde evolua pentru Bursaspor. Acesta îi trimitea soţiei diverse sume de bani pentru modernizarea unei vile din Caracal. Roxana ar fi cheltuit, însă, cu amantul tot “caşcavalul”, motiv pentru care Cornel a decis să divorţeze. Ex-fotbalistul a uitat, se pare, de acele momente şi a reluat relaţia cu fosta soţie. Cei doi se află în Anglia, unde lucrează. În tot acest timp, Daniela Cocoş, încă nevasta lui Cornel Frăsineanu, este în ţară şi se ocupă de creşterea copilului pe care îl are cu cel pe care l-a întreţinut timp de trei ani.

Cornel Frăsineanu, acuzat de viol!

Cornel Frăsineanu are un trecut dubios. În urmă cu opt ani, manechinul Cristina Feldan l-a acuzat pe ex-fotbalist că a violat-o timp de 12 ore, sub privirile a încă doi bărbaţi. “M-a violat pe când era la UTA. Aveam 18 ani atunci, visam cu ochii deschişi, toată lumea era a mea. Până în acea nefericită clipă, când am fost batjocorită de acea brută şi de prietenii lui! Şi voi dovedi cu probe că lucrurile au stat întocmai. Am tăcut prea mult, ba, la un moment dat, am şi negat povestea. Dar nu mai pot să tac…”, a spus Cristina Feldan, conform cancan.ro.