Dinamo, invidioasă pe Rapid şi steaua… :)

ProSport
ProSport scrie despre scandalul de la Dinamo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre cum scandalul de la Rapid şi steaua, legat de siglă și de palmares, pare că s-a mutat și la Dinamo! Actuala societate a lui Ionuț Negoiță, care reprezintă echipă din Liga 1, este acuzată că nu deține dreptul de proprietate al acestor bunuri. Cei care-l arată cu degetul pe finanțatorul roș-albilor, sunt nimeni alții decât cei de la ACS FC Dinamo București. Adică societatea lui Nicolae Badea.

Marius Bacria acuză în ProSport

Marius Bacria, administratorul societății lui Badea, a declarat că adevărata Dinamo este de fapt echipa care va evolua în cel de-al patrulea eșalon, acolo unde mai sunt înscrise AFC Rapid, csa steaua și Academica Rapid, printre altele, și nu cea antrenată de Cosmin Contra. ”Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo! Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă!”, a spus Bacria pentru prosport.ro.

Planurile unui proiect cu datorii de 10 milioane euro!

În plus, Bacria a vorbit deja despre noul proiect. ACS FC Dinamo București va debuta în Liga 4 contra celor de la Victoria București, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 11:00, pe Stadionul Coresi, din Capitală. ”Obiectivul nu e încă stabilit. Vom vedea, dar vă garantez că este o treabă serioasă. Din punctul meu de vedere, în acest moment, proiectul cel mai avansat este al csa steaua. Au făcut cantonamente, au echipă bună. Ei sunt favoriţi la promovare. Însă aveţi puţină răbdare, noi nu facem lucrurile de mântuială. Avem în club numai dinamovişti vechi, cu mare experienţă”, a mai spus Bacria pentru prosport.ro. Declaraţii optimiste, cu toate că ACS FC Dinamo are, se pare, datorii de milioane de lei la stat! În România însă nimic nu mai e imposibil de realizat. Indiferent de condiţii!