Pancu, dezvăluiri despre proiectul Primăriei

pancu prosport
Daniel Pancu a fost citat de ProSport

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că a stabilit organigrama noului club de fotbal. Care a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. Daniel Niculae urmând să fie preşedinte, Daniel Pancu, director tehnic, iar Marius Măldărăşanu, antrenor. Prezent în studioul Digi Sport, Pancu a explicat că, cel puţin până în toamnă, până nu există o decizie clară în privinţa numelui, formaţia care va pleca va purta denumirea de „Academia Rapid Bucureşti”.

Academia Rapid Bucureşti

Va trebui să ne numim la început Academia Rapid Bucureşti. Marca şi culorile le vom folosi. Vom folosi denumirea când va fi o decizie definitivă, a spus Pancu la Digi Sport Special. Pentru ca apoi să vorbească despre modul în care ar trebui să fie finanţată echipa: Cred că cel mai corect ar fi să fie o treime de la Primărie, o treime de la televiziune şi o treime de la un investitor privat. Primăria va putea să susţină acest proiect abia de la anul.

Pancu spune că nu se ştie liga în care echipa va juca

La un moment dat, s-a pus problema ca giuleştenii să plece din Liga a 5-a. Se vorbeşte însă mai mult de liga a 4-a. Pancu a dezvăluit că, din informaţiile pe care le are, sunt şanse maxime ca echipa sa şi steaua să facă parte din aceeaşi serie. Regulamentul prevede ca doar o formaţie să promoveze, astfel că se anunţă o luptă pe muchie de cuţit între cele două mari cluburi ale României. La Liga a 4-a sunt locuri libere. Deocamdată nu ştim, se vor ocupa nu se vor ocupa… Şi csa steaua va fi în aceeaşi serie cu noi din ce am înţeles. Şi va fi foarte greu pentru amândouă să promovăm, a mai spus Pancu.

Sursa: digisport.ro

3 COMENTARII

  1. Mesaj pentru Horia Manoliu si Dragos Leasa:
    Sfarsitul AFC-ului e aproape. Pregatiti-va sa trageti obloanele. Din pacate pentru voi, n-ati reusit sa va imbogatiti de pe urma Rapidului. LA MUNCA!!!
    P.S.: Asteptam jucatorii AFC-ului la Academia Rapid.