Pancu şi Niculae ar putea juca iar împreună!

N-o să uit niciodată acest trio, Pancu-Săpunaru-Niculae
N-o să uit niciodată acest trio, Pancu-Săpunaru-Niculae

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pe lângă faptul că vor face parte din organismul de conducere al clubului, Daniel Pancu și Daniel Niculae vor și juca pentru echipa Rapidului. Pe care vrea să o creeze Primăria Sectorului 1. „Pancu și Daniel Niculae vor juca, eu nu. Avem obiectiv promovarea consecutivă. În patru ani vrem să fim în Liga 1″, a declarat Ovidiu Burcă, alt om implicat în proiectul Primăriei, conform gsp.ro.

Pancu şi Nico pot juca fără probleme

Într-adevăr, conform informaţiilor 1923.ro, Pancone a efectuat deja vizita medicală. În perspectiva revenirii pe teren din dragoste pentru Rapid. Iar la Nico nu ar fi vreo problemă oricum. Având în vedere că sezonul trecut a jucat fără dificultăţi la nivelul Ligii 1. Rămâne însă de văzut cum se va numi această societate şi mai ales din ce ligă va porni în cele din urmă. Cert e că cooptarea celor doi uriaşi pe teren ar fi o imensă lovitură de imagine.

6 COMENTARII

  1. Udriste mars la tine la tara ,unde ai vazut tu numele care il spui la clona asta ordinara? Anul trecut erai leșinat si te băgai in seama pe linga Afc Rapid acum vad ca te-ai penetrat cu academia.sa iti fie rusine flausatule ,clona asta se cheamă academia psd fosta miscarea cfr.chiar dacă a venit pancu tot o clona ordinara ramane condusa de aristocrați si cu banii la evazionisti.in tribuna sunt cateii lui Liviu Ungureanu fînul patronului Cristescu care mai păcălește si el putin copii pana in 25 de ani.

  2. AFC =Manoliu=Copos UTC pt cei care au putina carte NOUL RAPID=PRIMĂRIA SECT1 (Adică psd -pnl-usr-și ce dumnezeu o mai fi .)Și tot pt a ști a cunoaște PSG pina sa vina arabi avea acționar PRIMĂRIA PARIULUI. Iar statul spaniol a șters datorii de peste un miliard (MILIARD)de euro celor de la real și barca.și nu a mai comentat absolut nimeni doar noi….. Ne credem mai catolici deci papa.

  3. Și dacă Copos, fost viceprim-ministru PSD, a fost patron al Rapidului, ca să nu mai vorbim de Dinu Gheorghe, membru PSD cu acte în regulă, rezultă că și anii săi de glorie a fost PSD Rapid? Fără supărare, dar nu aveți nici logică, nici discernământ elementar ca să treceți peste niște răutăți iraționale.

  4. Aceasta societate, cum spuneti voi, se va numi ACADEMIA FOTBAL CLUB RAPID, daca nu stiati. Si va fi un club cu valori si valoare cat de curand. Avem garantia ca acesti minunati baieti vor duce mai departe spiritul si dragostea pentru RAPID. Din pacate, proiectul va incepe la inceput fara MALDARASANU, care, momentan nu poate veni. NICO, deja a intrat in paine si incepe organizarea clubului. PANCU si BURCA de asemenea au inceput sa lucreze. Iar pentru aceia care inca nu sunt de acord sa ne ia primaria, ii anunt ca la inceput echipa va fi suta la suta tinuta din bani privati, urmand ca de abia de la anul primaria sa se implice si financiar. Asa ca lasati-o mai moale cu politica si cu psd-ul. Haideti odata, sa ne unim cu totii si sa lasam deoparte interesele meschine si animozitatile si sa fim aproape de acesti minunati baieti. Ei, prin implicarea lor, dau dovada ca iubesc RAPIDUL, asa trebuie sa aratam si noi. Hai ca se poate. RAPID RENASTE, RAPID SUNTEM NOI.

  5. Cita răutate aveți Cum ce fel de întrebare este ăsta Cum se va numi echipa ăsta (auzi echipa asta)simplu RAPID BUCUREȘTI UNICUL RAPID BUCUREȘTI. CITA cita răutate și rea credință și spuneți ca iubiți RAPIDUL voi??ha ha mă faceți sa rind dar nu pot avid în vedere ca este vb despre RAPID.Contează mult mai mult ca acest PROIECT SA REUȘEASCĂ IAR RAPIDUL SA REVINĂ ACOLO UNDE NE ESTE LOCUL ÎN PRIMA LIGA INTRE PRIMELE TREI.sfat datina demisia cu toți.