Cine sunt membrii Academiei RAPID? Raspunsul, in articol!

CFR
CFR, întâmplare tragi-comică

Pagina de facebook Adevaruri Visinii a prezentat astazi componenta Asociatiei Sportive Academia Rapid, asociatie fara personalitate juridica.

Iata documentul:

Fotografia postată de Adevaruri Visinii.

De-acum urmeaza intrebarile! Si vor fi multe… Ramaneti pe 1923.ro

14 COMENTARII

  1. Dar de cand e treaba ta de spectator de unde vin banii si cati bani? Vezi de drumul tau ala sarac si cu putine oportunități am curaj sa fac pariu ca nu ai nici liceul terminat.pomanagiilor Afc Rapid nu a vrut sa faca colaborare cu primaria ,aveam cine sa plateasca datoriile ,dar nu si-au dat chilotii jos precum altii. Ce sa facem sa susținem echipa aristocratilor redivivus? Care au premiat moldoveanu ca ne-a băgat în liga 2? Ati inebunit toti? Stiti de unde vin acum banii ca echipa asta se se antreneze pe giulesti? 12 mil pt 2 ore de antrenament? 40 mil iosif mihai,70 mil suma ar? Parte din ei de la cristescu si cealalta parte de la cei care dădeau banii la miscare.vrem Rapid nou dar cu cei care l-au distrus? Daia nu avem nimik ca suntem milogii,cerșetori precum tiganii prin europa. Clona asta niciodata nu va fi Rapid vorba cuiva nici numele nu or sa poata sa aibe

  2. DE CE AFC RAPID NU PREZINTA SITUATIA FINANCIARA ACTUALA A LOR CE BUGET AU PENTRU LIGA A 4 A SI DE UNDE VOE VENI BANII ! DE LA CARE CIORBA !!!! SAU ALT FEL DE MANCARE !!!!!!!!!

  3. Ideea este ca daca ne vom uni cu toți și vom gindi și vom acționa cu toți în aceeași direcție pt binele unui singur RAPID VOM AVEA FFF MULT DE CISTIGAT și nu nici dușmani nu vor mai avea motive de birfe.încă o data repet nu am nimic personal cu voi mai ales ca nu ne cunoaștem .

  4. Nu blocam pe nimeni! Avem la filtru cateva cuvinte cheie care atunci cand sunt folosite, comentariile nu sunt publicate direct, ci necesita aprobare, din cauza ca am fost spamati rau astazi. Interesul nostru este ca lumea sa isi spuna parerea. Nu conteaza ca suntem de acord unii cu altii sau nu, pana la urma iubim toti aceeasi echipa si chiar daca ne certam pe litera cuvantului RAPID, suntem cu totii uniti de spiritul acestor litere. Chiar daca ne certam, ne intepam, suntem obraznici unii cu ceilalti si asa mai departe, asta e pentru ca ne pasa tuturor de Rapid, fiecaruia in felul sau! HAI S-AVETI O SEARA MINUNATA TOTI!

  5. Deci spuneam ca as fi vrut sa fi văzut ce atitudine și cum ai fi abordat cazul dacă și afc ar fi fost inclus în acest proiect așa Cum sa și dorit dealtfel.sincer nu am nimic cu voi dar mă doare sa văd ca nu reușiți sa va dați seama ca noi suporteri am aderat la acest proiect fără a avea vreun interes decit revenirea RAPIDULUI acolo unde îi este locul pe o baza solida .astea sunt vremurile și aștept sa va schimbați atitudinea și sa fiți alături de marea majoritate a celor ce IUBESC RAPIDUL.

  6. ADminule sunt tare curios sa fi văzut ce poziție și ce discurs ai fi avut dacă și afc ar fi fost inclus așa Cum sa dorit de la început în acest proiect.sincer nu am nimic cu voi dar mă doare ca voi chiar nu vreți sa înțelegeți ca marea majoritate a suporterilor au accesat acest proiect.pt binele tuturor ar fi bine sa revizuiți atitudinea și sa fiți alături de noi.

  7. Cine stie ce aberatii ne va mai „vinde” adminul, el a fost incapabil sa explice planurile de viitor ale AFc Rapid, organigrama Afc Rapid…

  8. Mulțumim pt documentul publicat deci nu apare primăria sect 1.ce sa înțeleg de la voi este sau nu echipa PRIMĂRIEI? ???