Liga 1 continuă cu circul. Singurul care mai vinde

Liga 1
Daniel Opriţa nu are ce căuta în Liga 1

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Au trecut ceva zile de la meciul de pomină Juventus Colentina fc fcsb Bucureşti, scor 1-2. Din celebra Liga 1. Pe care toată lumea l-a catalogat blat, aranjament sau în câte alte feluri. Asta pentru că George Călinţaru, de la gazde, şi-a bătut joc de lovitura de la 11 metri pe care a avut-o în ultima secundă. Şi a ratat-o. Intenţionat s-a insinuat. Nu, tati, a ratat-o pentru că fotbalul românesc a ajuns incredibil de slab. Iar Daniel Opriţa şi George Călinţaru sunt cele mai bune exemple. Îi luăm pe rând, dar în sens invers, pentru a vă edifica.

Călinţaru n-a dat scăriţă, ci o băşină răsuflată

George, fotbalist care a bătut la porţile Rapidului acum un an. Cu doar câteva zile înainte de deciderea falimentului în instanţă, acesta venise alături de Herea, Cadu, Neag, Alami sau Vali Alexandru să se antreneze cu restul echipei, sub comanda lui Dan Alexa. Atunci eram atât de disperaţi, încât eram încântaţi şi dacă venea Kamara de la Alb şi Negru. În fine. A trecut, uitasem de Călinţaru şi l-am revăzut acum. Lumea a susţinut sus şi tare că Niţă i-a apărat scăriţa. Băi, oameni buni, aia nu a fost scăriţă! Mingea a fost lovită atât de prost încât şi dacă Niţă avea arcuri şi plonja atât de tare pe un colţ, în afara cadrului porţii, tot avea timp să se întoarcă şi să o oprească. Ori se oprea singura în vreun fir de iarbă.

Opriţa nu este antrenor de Liga 1

Nici forţă, nici tehnică. Execuţia a semănat, la propriu, cu o băşină răsuflată. Dar nu e de mirare. Într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor după câteva zile, George Călinţaru a declarat că el nu se uită la fotbal… Păi asta se cam vede. Iar la cum loveşte mingea, probabil că nici antrenamente nu prea face. Şi există şi pentru asta o explicaţie. Lucrează cu Daniel Opriţa. Antrenor de liga a 3-a maximum, ajuns absolut conjunctural în Liga 1. Nu că ar mai conta, fiindcă oricum avem un fotbal de căcat. Însă totuşi… vreţi argumente legate de competenţa lui Daniel Opriţa? Uitaţi-vă la faţa lui şi la limbajul pe care le are. În rest, nu mai e nevoie de nimic. Important e că în Liga 1 continuă comedia tristă şi proastă.

Sursa foto: Alex Paraschiv

2 COMENTARII

  1. Foarte adevarat , perfecta dreptate ai…..!!!…asta e circul ieftin si mocirla in care ne scaldam si culmea e ca unora le si place , de doi bani al fodbalului romanesc si care va ramane incontinuare atat timp cat vor exista aceiasi actori ((( CIOBANI PUSCARIASI ,FILOZOFI si SCRIITORI ))) si aceleasi scenarii…..!!!…RUSINE dar nici macar rusinea nu mai acopera rahatul in care ne aflam….!!!…((( cu scuze pt libmajul folosit , dar care iese din amaraciune si situatia penibila in care ne aflam ))) multumesc.