Haos şi la ProRapid! Datorii inimaginabile

27
5557
Pro Rapid
Asociaţia Pro Rapid are datorii uriaşe

Faptul că la ProRapid sunt datorii mari şi că baza de pregătire se află într-o degradare aproape iremediabilă nu sunt neapărat secrete. Mai ales că, de mai bine de un an, acolo nu s-a mai mişcat nimic. În ciuda acestui fapt problema a devenit extrem de interesant de cercetat în momentul în care iniţiatorii proiectului AS Academia Rapid Bucureşti au vorbit despre rezolvarea situaţiei de la baza de pregătire specificată până în primăvara lui 2018. Verbal şi pe hârtie pare un plan admirabil. Dar nu ştim exact pe ce se bazează.

ProRapid are de dat la stat peste 17 milioane lei!

Conform tabelului de mai jos, care este copiat de pe site-ul ANAF rezultă că Asociaţia ProRapid, cea care are o parte semnificativă a bunurilor din complex are de dat la stat peste 17 milioane de lei! Datoria în sine nu este importantă, cel puţin pentru noi. Numai că trecând de aici la problema AFC Rapid Bucureşti este evident că ceva nu se leagă. Motivarea nepreluării entităţii de către Primăria Sectorului 1 a fost legată exclusiv de datoriile pe care asociaţia le are la bugetul de stat. Cu tot cu penalităţi, ele au ajuns la aproape două milioane lei, fapt ce poate fi verificat pe acelaşi site.

AFC Rapid pare mic la capitolul datorii acum…

Conform celor mai sus menţionaţi, nu se poate prelua o entitate cu o datorie atât de mare. Într-adevăr, cele ale AFC Rapid nu sunt deloc de neglijat. Dar dacă se compară cu datoriile Asociaţiei ProRapid, totul pare un pistol cu apă. Ele fiind de nouă ori mai mici! Aşa că este interesant cum va putea fi preluată, în aceste condiţii, baza de pregătire de la ProRapid. Până atunci vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei viitorului Rapidului. Mai ales că în câteva zile debutează şi prima etapă din liga a 4-a.

27 COMENTARII

  1. copos a lasat in urma numai datorii si insolvente….el este autorul distrugerii Rapidului.Partea cea mai trista este ca sunt multi rapidisti care il plang si acum.AFC ul este doar o unealta meschina programata sa destabilizere orice forma de inchegare a Rapidului aflat in faliment

        • Dacă era Manoliu omul lui Copos, era primul care sărea în barca Primăriei. Of, ce bine era! Să evităm toată această tevatură şi să existe un singur RAPID. Voi vorbiţi însă din auzite, nu sunteţi informaţi. Noi asta încercăm să facem, iar cine doreşte să afle realitatea, citeşte cu atenţie. Cine nu, rămâne cu opinia lui. Răbdare, vom face şi un sondaj. Dar întâi să prezentăm toate entităţile!

          • Amice fi atent la ce spun acum pt toții Rapidiștii : COPOS N’A VÂNDUT LA NIMENI NIMIC !!! AFC RAPID , SC FC RAPID SA , PRO’RAPID SUNT TOATE PROPRIETATEA LUI COPOS , A PLIMBAT (CESIONAT) ACȚIUNILE LUI MASONUL , ZAMFIR , SUPORTERI , MORARU , TAHER .Tu ști treaba asta dar nu poți sã recunoști aici !!! Aratã un act de vânzare-cumpãrare pe 1leu fãcut de Copos cu cineva din ãia de mai sus !!! Dacã ai așa ceva și arãți la toți Rapidiștii , eu îți spun cã ești cel mai mare Rapidist în viațã și care a stat cu folos la Tribuna Copiilor !!! Slabe șanse ……