HANDBAL / CS Rapid, o victorie şi două înfrângeri

CS Rapid
CS Rapid pregateste noul sezon

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București, cu experimentatul antrenor Vasile Mărgulescu la timonă, a pierdut la o diferență de 10 goluri primul meci din turneul amical de la Roman. Fetele noastre au cedat cu scorul de 33-23 (17-10) în fața celor de la Măgura Cisnădie.  Rapid a pierdut şi în a doua partidă din cadrul turneului amical ”Roman-Vodă Mușat”, care se dispută în Sala Polivalentă de la Roman. Numai că fetele noastre au fost învinse chiar de către echipa gazdă, CSM Roman, cu scorul de 33-31 (20-13).

CS Rapid a câştigat ultimul meci

Iar evoluția feroviarelor a fost infinit mai bună faţă de primul meci, golurile care au făcut diferența pe tabelă fiind marcate de localnice în ultimul minut de joc. În sfârşit, CS Rapid USL Metrou București a reușit să câștige ultima partidă a turneului amical de la Roman. 24-17 (11-6) cu CSU Danubius Galați. Formația noastră a terminat patrulaterul pe locul al treilea, evoluția fiind crescătoare, de la meci la meci. Vor urma două partide amicale la Râmnicu Vâlcea. După care mult așteptata revenire pe prima scenă a handbalului românesc. Pe 6 septembrie, acasă cu CSM Slatina.

Sursa: clubulrapid.ro