Gica HagiScandal

Hagi, ce caracter… I-a pus pe liber pe Herea şi „Spartan”

Foștii rapidiști Ovidiu Herea (32 de ani) și Marius Constantin (32 de ani) vor deveni liberi de contract, după ce Hagi a anunțat că se va despărți de ei. Cei doi au venit la Viitorul în această vară. Însă rezultatele dezastruoase ale echipei, coroborate cu eliminarea rușinoasă din Europa, a făcut ca Hagi să mizeze din nou pe tineri. Astfel că Herea și Constantin nu mai sunt doriți la echipa din Ovidiu, scrie RAPID TV.

Hagi repatriază tot

Iar noi venim cu completări. Fiindcă Hagi îşi dovedeşte iar caracterul. Oamenii de care a avut nevoie la greu şi fără de care, probabil, nu lua 11 goluri în Europa ci undeva la minimum 30, au fost ejectaţi. Şi vom fi minţiţi în continuare că puştii crescuţi de marea academie de la Ovidiu sunt nemaipomeniţi. Sunt nemaipomeniţi pentru a fi exportaţi la fc fcsb. Fiindcă altfel, e greu. Mult mai greu! Iancu, Chiţu, Mitriţă, Vînă, Manea sau Bălaşa sunt doar câteva dintre marile exemple de reuşită care s-au întors cu coada între picioare după ce au jucat meciuri numărate pe degetele de la o mână în străinătate.

Herea şi Constantin sunt cineva

Aşteptăm cu interes alte repatrieri de senzaţie ale lui Ianis Hagi şi, poate, chiar Răzvan Marin. Că deja cu Nedelcu, Florinel, Tănase sau Benzar nu s-a mai complicat să îi dea în altă parte decât la fc fcsb… Nu de alta, dar ăia sunt singura sugativă de ţepe rămasă pe piaţă. Sau poate e altceva… Cert este că Ovidiu Herea şi Marius Constantin au nişte cariere în spate. Cei enumeraţi mai sus, nici măcar în faţă nu au… Hai să fim sănătoşi!

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Marius Constantin și Herea nu sunt chiar „mari rapidiști”, ci au trecut și ei pe la Rapid pe vremea de glorie a lui George Copos. Copos a fost băgat mișelește la pușcărie din ordinul lui Băsescu. Băsescu a distrus Rapidul. Asta-i esența lucrurilor.

  2. Sincer mai bine vorbesti despre Afc Rapid, decat despre ce se intampla pe la alte echipe.

  3. Din cate stiu eu, lui Marius Constantin i se spunea in tribuna „Spartacus” nu „spartanul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.