EXCLUSIV / Au mai ramas doua! ACS RAPID FNG n-a reusit sa se inscrie in Liga a 5-a!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Desi pe 28 iulie judecatorii au acordat personalitate juridica Asociatiei Clubul Sportiv Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, AMFB, din cate se pare, nu a inscris nici macar in Liga a 5-a echipa suporterilor de la T2, astfel incat, proiectul ultrasilor se amana. Nu se cunosc deocamdata motivele, dar cert este ca ACS RAPID FRUMOSII NEBUNI AI GIULESTIULUI nu figureaza in programul afisat pe site-ul Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti.

Va vom tine la curent daca vor interveni modificari.

9 COMENTARII

 1. pentru mine , ca si pentru majoritatea celor ce frecventeaza acest sait ,nu este o surpriza .
  nimeni nu a crezut in ei ,ci dimpotriva am sesizat cu totii ca sint un factor destructiv ,menit sa puna bete in roate proiectului unui nou rapid si sa serveasca „munitie”dusmanilor !
  sa ne amintim de manifestatia pirotehnica ,din fata primariei sectorului1 care si-a dorit sa-l intimideze pe primar !
  sau din banerul „galeria lui rapid n-a dost membra de partid” ,scos din contextul original si oferit pe tava lui madam clotilde pentru a-si justifica votul cntra proiectului rapid

 2. Păi această legătură nu este făcută clară de cei care ar trebui să o facă, fiindcă le stă în caracter să ascundă mizeria sub preş. Societăţile n-au legătură. La Mişcarea CFR s-a cam atârnat pe clubul sindicaliştilor, condus în acte de un stelist declarat, iar aristocraţii au migrat de acolo, şi-au făcut o societate şi hop au schimbat tabăra. Nu vor spune nimic, evident, pentru că nu îi avantajează… De fapt, sportiv, Mişcarea CFR şi Academia Rapid nu au absolut nicio legătură. Motiv pentru care este extrem de dubioasă retragerea tacită a acestei dintâi echipe şi apariţia Academiei Rapid direct în liga a 4-a.

 3. Pare mai explicabila atunci intrarea Academiei direct in Liga a IV-a. Aici cel putin s-a vorbit doar despre desfiintari si influenta politica. Ar fi bine ca cineva cu mai multe informatii sa faca (mai) clara aceasta relatie dintre Academie si Miscare. Merci!

 4. Miscarea nu a esuat omule! Pe locul si pe structura Miscarii joaca Academia (din Octombrie – speram ca Rapid!)! Academia are la baza Asociatia si oamenii care au sustinut Miscarea! Deci Miscarea si-a facut treaba. Ei nu s-au dat continuatori dar iata ca asta s-a intamplat.

 5. Sunt curios ce se va intampla cu aceasta factiune. Poate ca in acest fel, prin acest „esec” de a fi inscrisi in Liga a V-a, se reduce si numarul divizorilor in masa suporterilor rapidisti. Miscarea a esuat… la fel si Nebunii. Au mai ramas doua. Din ce inteleg de prin ziare/net, dar si prin linistea conducerii AFC, Rapidul primariei porneste din pole-position.
  Vedem… dar nu mai am rabdare 🙂