EXCLUSIV / Marius Măldărăşanu rămâne la Astra II

Marius Măldărăşanu ProSport
Marius Măldărăşanu a vorbit pentru ProSport

Marius Măldărăşanu era unul dintre cei trei piloni pe care proiectul Primăriei s-ar fi sprijinit. Alături de Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Numai că Marius Măldărăşanu este de un an antrenor la Astra Giurgiu II şi nu va pleca de acolo. În ciuda faptului că planul celor care vor să readucă Rapid în top i s-a părut unul extrem de frumos şi interesant. Fostul mare mijlocaş al Rapidului a acceptat o discuţie pentru 1923.ro în care a explicat care sunt motivele pentru care nu va face parte din proiectul Primăriei Sectorului 1.

Salut, Marius! Eşti unul dintre oamenii de la care se doreşte revitalizarea Rapidului!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Într-adevăr, am discutat, la un moment dat fusesem convins 99 la sută să iau parte la proiect, dar lucrurile s-au schimbat.

În ce sens?

În sensul că voi rămâne antrenor la Astra II, în liga a treia. Am vorbit cu Dani Coman, el mi-a oferit ocazia să antrenez echipa secundă acum un an şi nu pot pleca aşa… Plus că m-am ataşat foarte mult de grup şi cred că putem face treabă bună aici. În două săptămâni începe campionatul şi vreau să fie totul pregătit cum se cuvine.

Marius Măldărăşanu crede în proiectul Primăriei

Bun, dar de la 99 la sută la 0 la sută e cale lungă… Nu ţi-a plăcut proiectul?

Ba da, ba da! Cred cu tărie în proiectul de acolo, că se doreşte ceva. Consider că acest fapt este fundamentat de prezenţa acolo a lui Pancu, Nico şi Burcă. Sunt oameni care, cred eu, au intenţii extrem de serioase. Altfel nu s-ar fi înhămat la aşa ceva. Din discuţii totul mi s-a părut excelent, doar că nu a existat ceva concret. Asta, poate, şi pentru că la liga a 4-a sezonul începe mai târziu şi mai durează. Ei bine, aşa cum am spus, la liga a 3-a, începe în două săptămâni, aşa că nu puteam să mai aştept, să las echipa aşa, de izbelişte.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Un jucător de bază revine la Rapid!

Pe cine crezi că vor aduce antrenor?

Păi, nu ştiu… Însă nu cred că va fi o problemă. Probabil un alt nume cu greutate din istoria Rapidului, vom vedea. Ah, şi să nu uit. Eu am spus întotdeauna că nu aş antrena în liga a 4-a, pentru că simt că acolo nu aş putea creşte ca nivel. Dar pentru Rapid acceptam orice! Însă eu sunt un tip sufletist, cum am fost şi ca jucător, şi mă ataşez de oameni. Simţeam că întorc spatele celor cu care am petrecut un an superb şi am zis să mai amân momentul revenirii la Rapid!

Poate juca, dar nu mai vrea

Te-ai gândit măcar să te legitimezi, alături de Pancu şi Nico, la echipa Primăriei? 

Oh, nu… Ştiu, mulţi mi-au zis că fac faţă şi aş face, ştiu asta. Mă antrenez cot la cot cu puştii de aici, de la Astra II. Numai că dacă aş juca pentru altă echipă, automat m-ar întreba de ce nu joc pentru ei! Că ar fi nevoie de experienţă în teren în unele momente. Dar eu am luat calea antrenoratului şi nu amestec lucrurile. Dacă aş intra pe teren la Astra II, aş avea o mare responsabilitate. Să joc, să fac o greşeală… Îţi dai seama cum aş fi perceput de restul jucătorilor…? Nu ar fi tocmai OK, aşa că rămân doar cu meciurile demonstrative (râde).

3 COMENTARII

  1. Respect, MALDA! Frumos caracter, mare rapidist, mare om. Eu il inteleg perfect, dar sunt convins ca Malda in viitorul apropiat va veni si el sa faca parte din aceasta noua familie frumoasa, numita RAPID. Din tot ce spune, reise clar ce suflet si caracter curat are. Te asteptam MALDA, oricand esti bine venit in structurile NOULUI RAPID. Bafta in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ