Debandadă totală în liga a 4-a Bucureşti

Liga 4
Surpriza imensa in liga 4

Ligile municipale Bucureşti, liga a 4-a şi liga a 5-a încep pe 1 septembrie. Cu toate acestea, nimic nu este definitivat. Asta pentru că haosul şi degringolada sunt la ele acasă. Unica certitudine este că AFC Rapid Bucureşti, câştigătoarea ligii a 5-a de anul trecut, s-a înscris. Informaţiile 1923.ro spun însă că echipele fruntaşe din sezonul trecut nu vor mai lua startul în noul sezon. Cu alte cuvinte, se pare că, pe lângă Sportul Studenţesc, nici AS Progresul Bucureşti şi nici Regal Sport nu vor mai juca la anul. Toate trei clasate în primele cinci! Motivele sunt însă diferite. Dacă la AS Progresul este vorba de componenta financiară, la Regal Sport totul pare planificat perfect pentru csa steaua.

Se pregăteşte terenul pentru csa steaua în liga a 4-a?!

După ce şi-au cedat jucătorii la clona armatei, se pare că aceştia vor să cedeze absolut tot pe numele entităţii nou înfiinţate. Iar cele mai importante bunuri sunt loturile de jucători şi, mai ales, locul în liga a 4-a. Regal Sport a terminat anul trecut pe locul 2, ceea ce ar însemna o întărire semnificativă pentru clubul apărut peste noapte care doreşte să fure startul. Asta în ciuda faptului că csa steaua luase serios în calcul şi varianta de a începe din liga a 4-a Ilfov, pentru a avea o misiune mai facilă. Având în vedere aceste schimbări rămâne de văzut cum vor arăta cele două eşaloane municipale în faza finală. Vom reveni cu detalii!

21 COMENTARII

 1. Vasilica..tu ai gresit ..saitul ..aici se vb de Rapid..deci lasa ne..avem nevoie de liniste ..
  Chiar tu nu esti vinovat ..ce i care te baga in seama..

 2. Georgica sunt rapidist nu uita ca falimentul a venit tot asa dupa declaratii frumoase si pompoase si sa ales un singur sa vad daca si acesta se duce pina la capat (atentie!) cu fapidisti autentici.De sa mi pare rau din contra as vrea seriozitate si mai putine interese de grup sau chiar individuale si faca rezultate.Asta vreau inca nu ma incinta vb si declaratiile de imagine vreau sa vad practic si concret si cu buna credinta ca se promoveaza.Cert este ca e f greu este concurenta f mare pt asta iti trebuie devotament incredere si rezultate.Nu spun decit sucees.Daca va promova in liga 3 iti promit Georgica ca scot palaria in fata si iti voi da dreptate.Sa fie cu succes si iti promit in cazul promovarii te voi cauta binenteles cu acceptul tau si iti voi stringe respectos miinele!.eu zic Hai Rapid!

 3. Cam peste mina vestea ăsta pt tine nu? cu tot ceea ce înseamnă acest PROIECT .Doare RĂU NU sperai și doreai sa nu se mai continui .păcat mare păcat ca o parte a rapidistiilor gindesc și acționează așa .dar am mai ALEGEREA este a fiecăruia dintre noi .

 4. E am citit si eu informatiile din presa sportiva.Conferinta de presa e miercuri 23 august si antrenor e fostul rapidist Constantin Schumascher. E sa vedem marea Academia Rapid.Inteleg ca inca nu se stie in ce liga se joaca..Georgica vom vedea pina la urma ce va ramine.Da?

 5. Mai Georgica ne poti spune la ce ora e Conferinta de presa a lui d nul primar Tudorache impreuna cu marele director tehnic Pancu si presedintele Academiei Rapid Nicolae ca sincer nu stiu.Sau e la capitolul informatii secrete.Vrem sa stim se mai face asa zisa Academie de fotbal sau e in constructie.Asteptam cu nerabdare marea minune.Iti multumesc anticipat.Cu respect Leica.

 6. Ști tu ce salariu va avea Pancu ?îl plătești tu ?hai sa fim serioși Vasilicaaaa răutatea și neștiință te face sa spui ceea ce spui .

 7. Da Georgica pune la dispozitie baze sportive da doar atita in rest vin oameni cu putere financiara maestre .Daca mare Pancu vrea sa vina antrenor principal vrea bani ca in liga 1salariu de unde sa i dea Primaria si inca vreo doi secunzi ar fi bugetul primariei pe 5 ani.Sau ai tu vreo sursa nu ai vrea sa devi sponsor chiar tu!!??

 8. Soluții aveți dv ????mai bine afc sa fim de 2 ori falimentari .CORECT.???DAR DE RAPID VĂ PASA CITI VOM MAI FI DACĂ NU REUȘIM SA NE UNIM ȘI SA PUNEM RAPIDUL PE SINE?Și ăsta cit mai repede .dar este mai bine așa ?nu fără prezent deci fără viitor doar ca unora nu reușesc sa vadă ca suntem pe cale de dispariție.

 9. Scuze,gresala mea! De fapt asa trebuie:2xRapid,2xpoli timisoara,2x u craiova,2xsteloaia,2xdinamo….pai ce noi suntem mai fraieri!?!?

 10. Aaaa apropo Vasilicaaaa ști cunva de unde vin mulți bani în visteria cluburilor din vest ????de la popor Vasilicaaaa tata de la suporteri iar primăriile pun la dispoziție baze sportive,stadioane și ăsta Vasilicaaaa gratis ceea ce înseamnă tot bani .vai mă emoționez cu cita grija ai tu de bani POPORULUI…..

 11. Pai Vasilicaaaa am spus fa ceea ce este de făcut administrezi tu și nu vor fi probleme .corect așa vom avea un RAPID PUTERNIC .Copos nu a fost BUN.Primăria nu este ok sugestiI ai sa punem RAPIDUL pe linia de plutire ca așa sa critici și vezi doamne se cheltuie BANI POPORULUI mam saturat .FAPTE VASILICAAAA TATA FAPTE LA GARGARA NU NE ÎNTRECE nimeni lasă oameni sa înceapă (alta varianta viabila eu unul nu văd)vom vedea despre ce este vb și după JUDECAM .tia luat Pancu ,Nico ceva și noi nu știm de ești așa de ofuscat și disperat după BANI POPORULUI???Spune și noua lumineazăne hai lasă că nu tine Vasilicaaaa tata ști ce cred eu sincer cred ca semnezi pe vreun STAT…….

 12. As vrea rectific bani de la popor de la oamenii obisnuiti sunt din bugetul primariei.Georgica eu vb de promovarea de la anul da? In liga 3.Sper ca tu nu vb de anul 2025 cind noi poate nu mai suntem.Asa se spune de marele vedete la anul promovarea in liga 3 .Da? Asteptam Conferinta de pe 21 august .Se transmite in direct cred de tv ca e importanta stirea.Si vezi promisiunea si tu.Da?

 13. As vrea rectific bani de la popor de la oamenii obisnuiti sunt din bugetul primariei.Georgica eu vb de promovarea de la anul da? In liga 3.Sper ca tu nu vb de anul 2025 cind noi poate nu mai suntem.

 14. Mai Georgica sa fie cum zici tu.Iti promit ca ne vom vedea sa fie ca tine acest mare Proiect Academia Rapid.Ai sa vezi ca tot de la altii vor bani. Numai ca ei vor bani de la papor nu e logic.Dar mai vb mai tirziu cind este promovarea cu Nicolae presedinte Pancu Director tehnic si Burca manager.Da si ne vedem unde in liga 3 .Da? Daca va fi asa am sa ridic palaria.Dar daca nu.Cu banii primariei de ei cine raspunde?! Ok mai vb.

 15. Felicitari admin pt munca prestata si pt resistenta impotriva atacurilor la persoana!FZR!

 16. Ca i se face loc CSA, ca-si fac singuri loc, foarte bine . Stiu ce vor si sunt consecventi.
  Numai la Rapid ca la nimenea. Am mai scris-o: pana nu vine un patron cu bani si mana forte, care sa faca curatenie, nu va fi nimica bun. Exista riscul ca echipa asta sa dispara. Pacat !

 17. Vasilicaaaa tata fa o cerere și devi suporter cu acte în regula a echipei dintre cimitire.Oricum pt tine noul proiect nu este în regula Pancu și Nico sunt cum sunt în viziunea ta iar noul Rapid este o echipa care va profita de nu știu ce .Rapidul va renaște cu susținere financiara din bani publici dar și PRIVAȚI.