Carmen a transferat un mijlocaş rapidist

Carmen
Andrei Nemuc a jucat un sezon pentru Rapid, acum merge la Carmen

Andrei Nemuc a jucat la Rapid în sezonul trecut. Spre finalul său s-a accidentat însă grav la genunchi. A necesitat operaţie la ligamente şi o lungă perioadă de recuperare. Cum la Rapid resursele financiare sunt limitate, Andrei a plecat. El s-a înţeles cu Carmen, din al cărei proiect va face parte. Mai ales că cei de la clubul nou reînfiinţat sunt cei care se ocupă de recuperarea mijlocaşului de 20 de ani. Evident, Andrei Nemuc a fost prezent la partida dintre noua sa echipă şi Rapid, scor 2-2.

Andrei Nemuc, aşteptat ca pâine caldă la Carmen

A urmărit amicalul de pe margine şi chiar a avut un scurt dialog cu un oficial al lui Carmen. „Hai, că te ţii bine, eşti fit! Sperăm să meargă recuperarea asta ceas, să te vedem o dată pe teren! Abia aştept să joci pentru Carmen!”, au fost cuvintele de încurajare pe care omul i le-a adresat lui Nemuc. Şi nu au fost deloc unele de complezenţă, fiindcă din tonalitate s-a văzut că cei de acolo sunt încântaţi că au putut sufla un jucător Rapidului. Noi îţi dorim însănătoşire grabnică, Andrei! Şi să te revedem cât mai curând pe teren.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. F bine ca a transferat ,dar gata .ce este aici sat fara caini?vreau sa iau legatura cu patronul acestei echipe sa il pot ajuta .tot ce tine de partea juridica a clubului vreau sa intre in sarcina cabinetului nostru de avocatura.jucatorul care a plecat banuiesc ca e liber de contract,dsr exhipa care l-a legitimat trebuie sa plateasca grila de formare -promovare a acestui jucator catre Rapid.ne oferim serviciile graruit pentru clubul Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ