Rapid este tot ce contează! Hai la meci!

Carmen - Rapid
Carmen - Rapid, un meci special

Carmen – Rapid. Discuţii, proiecte, dar nimic concret. Decât echipa care a promovat sezonul trecut din liga a 5-a în liga a 4-a. Mulţi nu suportaţi altă formulare decât AFC Rapid, chiar dacă în 2006 nu o numeaţi AFC Rapid, ci doar Rapid. Cum nici în 2012 nu spuneaţi SC FC Rapid SA, ci doar Rapid. Sau în 1999 nu era UFC Rapid, ci tot Rapid. În fine, acum iubirea faţă de Rapid e condiţionată de câteva litere. Nicio problemă. AFC Rapid este singurul Rapid care joacă, iar azi are un meci special. Nimeni nu contestă haosul, datoriile sau dificultăţile pe care echipa le traversează, însă ar fi mai frumos să ne bucurăm de meciul cu Carmen, un adversar legendar. Exclus din fotbalul românesc abuziv, acum multe decenii. Şapte la număr, mai exact.

Carmen – Rapid, sâmbătă, 5 august, ora 18, stadion Rocar, Berceni

Carmen – Rapid se va juca sâmbătă, 5 august, adică azi, de la ora 18:00, pe stadionul Rocar. Sigur, mulţi dintre voi nu ştiţi prea multe despre terenul din Berceni. Fiindcă vremurile în care găzduia meciuri din Liga 1, inclusiv cu Rapid oaspete, au trecut de peste un deceniu. Dar pentru asemenea partidă merită o asistenţă cât mai mare. Nu costă nimic intrarea, iar dacă sunteţi din Bucureşti merită din plin să fiţi aici, de la ora menţionată. Canicula ne chinuie şi nici la ora aia soarele nu ne va cruţa, însă există porţiuni acoperite destinate pentru suporteri, deci e OK. Iar un Carmen – Rapid nu trebuie ratat! Chiar dacă discutăm despre o partidă amicală. Între o echipă de liga a 4-a şi una, deocamdată, neafiliată. Ar fi putut fi o rivalitate istorică, dar valul bolşevic a suprimat-o.

CITEȘTE ȘI  Livescore | Play-off Liga 2 | Etapa 2

Rapid a bătut cu 5-0 în deplasare

Carmen – Rapid s-a mai jucat de două ori în istorie. O dată în toamna lui 1946, când Rapid a bătut în deplasare cu 5-0 şi o dată în primăvara lui 1947, când s-a terminat 1-1. Iar adversarul de acum era mai bun. Este primul amical pe care Rapid îl joacă în Bucureşti în vara lui 2017. Iar pe lângă afişul de prezentare pe care îl aveţi mai sus, vă oferim şi o hartă cu locaţia stadionului Rocar, pentru a fi siguri că vor fi cât mai mulţi rapidişti în tribune. Ştim, suntem zilnic îmbiaţi cu proiecte şi planuri măreţe legate de renaşterea Rapidului. Dar ar fi bine să nu uităm că cei mai importanţi sunt jucătorii, cei care sunt pe teren. Şi datorită cărora Rapidul fotbalistic nu ar fi intrat în hibernare. Una care ar fi putut dura ani buni sau chiar definitiv. Momentan, ei sunt cei datorită cărora flacăra vişinie arde! Hai la Carmen – Rapid!

7 COMENTARII

  1. ar trebui sa ai putin respect, sa nu ii incluzi pe toti in aceeasi oala, personal nu fac parte din nicio brigada si am venit la peste jumatate din meciurile Afc, dar nu suport sa fie numai interese la Rapid..asa ca putina decenta

  2. Mai bine nu mai veniti la stadion,sau va faceti si voi o echipa.Ai dreptate ca Manoliu ia bani de pe urma voastra,nici macar 100 nu sunteti,dar faceti pagube cat pt 600 de bilete.nu meritati bagati in seama,o gasca de derbedei aia sunteti care stiti doar sa injurati si sa bateti oamenii.

  3. Manoliu vrea doar sa isi ia niste bani de pe urma noastra, bilete, etc…jucatorii aduc bani de acasa desi sunt fotbalisti in liga iv, tot sa fii „patron” pe banii altora…

  4. Perfect adevărat ceea ce spuneți dv am spus acum cinci șase luni și atunci au considerat ca lezeze imaginea AFC și dl Manoliu și mă interzis pe sait.

  5. Am mai spus și o repet ceea ce face acest domn Manoliu este ceea ce a făcut moraru minte cu nerușinare .cind am spus acum cinci șase luni ca AFC este o societate falimentara mai interzis pe sait și am mai spus atunci un lucru faceți o conferință de presă în care sa prezentați DOCUMENTE ca AFC ar putea sa continue tradiția RAPIDULUI și dacă aveți așa ceva atunci este CLAR aveți numai de cistita .respect ,încredere ,și ceea ce este fff important vom fi alături de AFC pina atunci nu mai minciuna .

  6. Iarasi, vrajeala de doi lei. Chiar nu intelegem ca nu avem niciun viitor cu acest afc. Spuneti-ne si noua clar, cum rezolva dl. Manoliu problema datoriilor, cum devine societatea curata si pe ce se bazeaza in viitor. Ne facem iluzii degeaba, pe termen scurt si lung vom avea numai deziluzii. Jucam amicale numai cu echipe vai mama lor, gen Cetatea Targoviste, pe cand alti granzi fac patrulatere intre ei, joaca cu echipe adevarate, iar noi ne imbatam cu apa rece. Cand credeti dv. ca dl. Manoliu iese si el odata si ne explica transparent tot ce se intampla la acest afc? Poate asa ne convinge si ne vom alatura cat mai multi la proiectul sau. Dar, cred ca asteptam degeba, timpul trece si noi tot amagiti ramanem.

LĂSAȚI UN MESAJ