Ati uitat ca traim in Romania? Nu-i nimic, ne reamintim acum!

României
Stadionul dintre norii României

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După ce ieri am aflat despre vestea şocantă a retragerii din Liga 3 a echipei secunde a campioanei României, Viitorul, astăzi avem parte de o nouă veste dezamăgitoare în ceea ce priveşte fotbalul autohton. Finanţatorul clubului Luceafărul Oradea, care activează în campionatul Ligii 2, a decis să îşi desfiinţeze echipa după un start prost de sezon. Formaţia bihoreană care este la a doua apariţie consecutivă în eşalonul secund îşi propusese în acest campionat să tragă la promovare, a transferat jucători importanţi şi l-a numit antrenor principal pe Cornel Ţălnar şi secund pe Florentin Petre.

Miercuri, Luceafărul Oradea a pierdut pe teren propriu, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, în cadrul etapei a 4-a a Ligii 2, intermediară, meciul cu Dacia Unirea Brăila după ce la pauză conducea cu 2-0 şi nimic nu anticipa deznodământul din repriza secundă. Brăilenii au întors scorul şi au condus cu 4-2, ca partida să se încheie 4-3. În etapele precedente, Luceafărul a obţinut doar un punct cu Sportul Snagov (1-1) şi tot acasă a pierdut cu nou-promovata Ripensia (1-2). În deplasarea de la ASA Târgu Mureş a cedatz cu 2-3.

În această dimineaţă, directorul executiv al clubului, Cristian Sabău, s-a prezentat în vestiar în faţa jucătorilor şi a staffului tehnic şi a comunicat decizia luată de patronul Ioan Blidaru: „Sunteţi liberi să plecaţi. Mâine să predaţi echipamentul, veţi lua ultimul salariu şi vă dăm actele să deveniţi jucători liberi de contract. Luceafărul se desfiinţează”. Vestea a şocat pe toată lumea prezentă în vestiar, Luceafărul Oradea urmând a fi retrasă din campionatul Ligii 2 după doar patru etape şi desfiinţată.

„Ni s-a transmis, azi, în vestiar că mâine ne vom primi salariul şi actele. S-a pus lacătul, azi nu am făcut antrenament. Motivul? Din cauza rezultatelor. Ni s-a spus că nu mai vrea să bage bani degeaba în echipă”, a spus, sub protecţia anonimatului, unul dintre jucătorii Luceafărului prezenţi în vestiar în momentul în care s-a comunicat desfiinţarea echipei.

Sursa: liga2.prosport.ro

3 COMENTARII

  1. Vedeti? Cam daia nu mai vin oameni cu bani in fotbal.
    Sunt unii care doar pacalesc fotbalul si pe investitori.
    Patron hotarat. A limitat pierderile.
    Life is brutal !