Asta mai lipsea! Dinamo în liga a 4-a?!

Dinamo
CS Dinamo a foist anul trecut pe Giuleşti

Bombă în fotbalul românesc! Apare o nouă echipă Dinamo Bucureşti. Pentru a închide definitiv gura contestatarilor, AFC Dinamo S.A. a decis înfiinţarea unei echipe de fotbal. După ce i s-a reproşat de-a lungul timpului că are un contract de închiriere a bazei Dinamo fără să aibă o activitate sportivă, societatea lui Nicolae Badea a pregătit un proiect ambiţios. Noua echipă, care se va numi fc dinamo, va evolua în Liga a IV-a începând cu acest sezon, conform fanatik.ro.

Ionel Augustin, învins anul trecut în Rapid – CS Dinamo

Dinamo va evolua în Liga a IV-a pe stadionul din „Ştefan cel Mare”. Alături de echipă, va fi reînfiinţat „Centrul de copii şi juniori” AFC Dinamo sub denumirea „Academia de Fotbal Cornel Dinu”. În acest proiect vor fi atrase şi alte nume mari din istoria clubului Dinamo. Investiţia iniţială va fi de 3 milioane de euro, iar echipa de seniori va fi formată din cei mai buni juniori de la Under 17, Under 18 şi Under 19 din cadrul clubului. Staff-ul tehnic va fi compus din Dan Ionescu, fostul şef al Departamentului Juniori de la FRF, care va ocupa la FC Dinamo funcţia de director tehnic, şi din Ionel Augustin, care va fi cel mai probabil antrenorul principal al formaţiei de seniori. Antrenorul cu portarii va fi Emilian Dolha, iar restul staff-ului va fi completat ulterior cu alte nume de referinţă din trecutul glorios al alb-roşilor, mais crie fanatik.ro.

Puzderie de nume grele în liga a 4-a

Cu alte cuvinte, am putea avea o ligă a patra absolut incendiară. Chiar dacă, momentan, lucrurile oficiale sunt de o incertitudine cruntă. Cu toate că se anunţă nume grele la start, doar AFC Rapid Bucureşti s-a înscris oficial. Este aşteptată şi csa steaua Bucureşti, chiar dacă există varianta ca, mai ales în contextul actual, ei să joace în Ilfov, dar şi un alt Rapid. O entitate restartată de Primăria Sectorului 1, cu sprijinul lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae. Care însă, momentan, nu are o denumire oficializată. Mai mult, există şi Carmen Bucureşti. Iar acum acest Dinamo… Fotbalul românesc chiar devine tot mai interesant… 🙂

 

13 COMENTARII

 1. Starea de fapt a fotbalului romanesc:toate echipele cu suporteri mai rasariti au dubluri(Rapid,poli timisoara ,u craiova,steloaia,mai nou si cateii)altele se zbat in ligile inferiore(petrolul,u cluj ,otelul).Prietenii stiu de ce!Chiar nu va pica fisa?!?!

 2. O poziție foarte corectă. Primăria trebuie să miște ceva, cumva, ptr a ne arăta că întradevăr vor cu adevărat să facă ceva.

 3. Parcă îi aud pe cei de la T2 nu știu decit sa cirteasca așa și voi cind AFC a spus vom face echipa ce poziție ați avut ura ,ura,unicul rapid va arătăm noi iată dovada un bilet de meci ura ,ura un an de zile și acum stați sa vedem stați ca nu este bine stați ca nu și nu simplu dacă sunteți cu adevărat RAPIDISTI susțineți acest proiect .lățime întrebat cunva pe dl Manoliu cine și în numele cui vrea sa continue TRADIȚIA RAPIDULUI .?Ați facuto nu acum sunteți ffff reținuți dacă nu chiar OSTILI REFERITOR la acest proiect.ideea este ca ori cu voi ori fără RAPIDUL va merge mai departe .dar este păcat ca aveți aceasta poziție.

 4. Si inca ceva! Admin, indiferent cine te ,,sponsorizeaza,, reorienteza-te si sustine Rapidul lui Pancu si nnnnnnnnnnnico! Daca esti visiniu adevarat, nu cointeresat!!!

 5. AFC nu mai are niciun viitor! Nu ca ar fi avut!… In loc sa se intareasca, a pierdut si jucatorii cu o bruma de talent! Va fi ciuca batailor in liga a 4-a! Rugati-va sa se materializeze proiectul primariei! E singurul fapt ca Rapidul sa nu moara definitiv!

 6. Vreau doar atit sa mai adaug dacă nu ar fi avut o baza solida în discuțiile cu primăria Pancu și Nico nu sar fi afiliat acestui proiect .intradevar pt a pune în practica ceea ce vrem cu toți este mai greu de realizat deoarece sunt alte condiții dar cred și sper sa poată fi puse în practica.și mai spun un lucru am fost la toate meciurile AFC dar lipsa de transparenta și minciunile pe care le transmis ceI din conducerea AFC prin intermediul acestui sait și faptul ca au negat la început ca au datorii după care au spus ca sunt în jur de50000de euro cind ele sunt mult mai mari apoi poziția dl Manoliu în discuțiile purtate cu primăria .

 7. atata dezbinare….Haideti sa fim uniti si sa incurajam echipa. Scopul scuza mijloacele !

 8. Udristegeorge sunt la fel de confuz ca si tine, insa atat datoriile pe care tu le invoci in mesajul de mai sus si chiar numele, e totusi o dovada ca AFC are legatura cu Rapid. Sunt de parere ca Rapid suntem noi suporteri, iar anul trecut doar AFC a trezit in mine personal sentimentul de bucurie visinie. Nu pot nega faptul ca proiectul primariei alaturi de Pancu si Nico trezeste un sentiment puternic insa pana la fapte mai e mult. Nu pun la indoiala seriozitatea lui Pancu si Nico dar primaria trebuie sa se miste repede altfel pierde un an competitional. Rapid nu moare

 9. De-abia asteptam sa vedem ce presupune acest proiect al Primariei. Deocamdata nu am vazut absolut nimic concret, iar decizia Consiliului Local al Sectorului 1 inca nu este posibila in lipsa imputernicirii Consiliului Municipal Bucuresti care inca nu s-a intrunit pentru a decide daca o acorda sau nu. Cand vom avea ceva concret vom putea sa ne exprimam o parere.

 10. Ffff concret la fel ca politicieni noștri .nu aveți curajul sa va asumați ceea ce scrieți .eu nu mă asund ca voi în spatele anonimatului .am responsabilitatea a ceea ce spun .întrebare dacă (ca și cum la celălalt întrebări ați fi raspuns)deci dacă acest proiect al primăriei se va concretiza prin renașterea și REVENIREA RAPIDULUI voi atunci ce poziție veți adopta?

 11. Acum sincer ce șanse credeți ca va avea AFC în campionatul viitor ???Fără bani cu datorii !!!!și iată pleacă și jucători de baza .uni chiar la echipa la care vor juca Pancu și Daniel Niculae .dar sincer voi pe cine susțineți? ??RAPIDUL ȘI RAPIDISTIILOR sau o societate falimentara .tare mult as vrea sa îmi răspundeți și dacă aveți și argumente sa le expuneți dar nu gen bilet meci Rapid Hamburg