AMICAL 8 / Duş rece! Olteniţa – Rapid 4-1

Rapid
Rapid joaca pe Coresi cu Victoria

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pentru Rapid a venit şi prima înfrângere din această pauză competiţională. În amicalul cu numărul 8, giuleştenii au cedat fără drept de apel, scor 1-4 pe terenul celor de la CSM Olteniţa. Este adevărat, de departe cel mai bun adversar de până acum. Echipă ce a terminat pe locul 9 ediţia trecută de liga a 3-a, în seria a doua. Mai jos avem caseta meciului. Următoarea partidă pe care Rapidul o va juca va fi vineri, 11 august, de la ora 18:30, la Brezoaiele cu Real Drăgăneasca.

CSM Olteniţa – Rapid 4-1 (2-1)

Marcator: Narcis Ioniţă

Oprea – Costache, Neagu, Panait – Munaf, Stoica, Vuk, Dumitru, Ioniţă – Bărbălău, Ţep

4 COMENTARII

 1. acest rezultat denota nu numai limitele echipei denumite a.f.c rapid din liga a-4.
  ea denota cu precadere ,ca aceasta echipa nu are sanse de promovare nici macar in liga a-3 , ca sa nu mai vorbesc de a rezista acolo !
  daca nu intervine vreun factor exterior (finantator) rapidul nu va mai exista !
  crede cineva ca acest sait (despre care cred ca este binevenit ,pentru ca el intretine cit de cit setea de rapid) va reusi sa permanetizeze interesul pentru o echipa de liga a-4, fara bani si fara nici un orizont, doar fredonind numele rapidului ?
  eu unul sint la capatul puterilor (psihice) , si daca in urmatoarele 2 luni nu se intimpla ceva pozitiv ,voi incerca sa uit totul ,pentru ca la virsta mea inaintata nu-mi mai pot permite sa stau zilnic pe net si sa pling dupa rapid

 2. când prindem cătunele mai merge
  dacă jucăm cu un orășel, ne prăpădim.
  putem să murim liniștiți.
  până atunci, învățăm geografie cu de-amănuntul.