AMICAL 8 / Duş rece! Olteniţa – Rapid 4-1

4
3548
Rapid
Rapid joaca pe Coresi cu Victoria

Pentru Rapid a venit şi prima înfrângere din această pauză competiţională. În amicalul cu numărul 8, giuleştenii au cedat fără drept de apel, scor 1-4 pe terenul celor de la CSM Olteniţa. Este adevărat, de departe cel mai bun adversar de până acum. Echipă ce a terminat pe locul 9 ediţia trecută de liga a 3-a, în seria a doua. Mai jos avem caseta meciului. Următoarea partidă pe care Rapidul o va juca va fi vineri, 11 august, de la ora 18:30, la Brezoaiele cu Real Drăgăneasca.

CSM Olteniţa – Rapid 4-1 (2-1)

Marcator: Narcis Ioniţă

Oprea – Costache, Neagu, Panait – Munaf, Stoica, Vuk, Dumitru, Ioniţă – Bărbălău, Ţep

4 COMENTARII

  1. acest rezultat denota nu numai limitele echipei denumite a.f.c rapid din liga a-4.
    ea denota cu precadere ,ca aceasta echipa nu are sanse de promovare nici macar in liga a-3 , ca sa nu mai vorbesc de a rezista acolo !
    daca nu intervine vreun factor exterior (finantator) rapidul nu va mai exista !
    crede cineva ca acest sait (despre care cred ca este binevenit ,pentru ca el intretine cit de cit setea de rapid) va reusi sa permanetizeze interesul pentru o echipa de liga a-4, fara bani si fara nici un orizont, doar fredonind numele rapidului ?
    eu unul sint la capatul puterilor (psihice) , si daca in urmatoarele 2 luni nu se intimpla ceva pozitiv ,voi incerca sa uit totul ,pentru ca la virsta mea inaintata nu-mi mai pot permite sa stau zilnic pe net si sa pling dupa rapid