AMICAL 7 / Progresul Palanca – Rapid 0-11

Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

La o zi după meciul cu Carmen, Rapid a fost într-o scurtă excursie la Giurgiu. În localitatea Palanca mai exact, acolo unde a jucat cu formaţia autohtonă. Pe care a spulberat-o literalmente, scor 11-0! O parte dintre titulari a fost odihnită, dar mulţi dintre cei care au început din primul minut cu Carmen au jucat şi la 25 de ore distanţă. Adică de la 19, când s-a jucat partida din provincie. O oră ceva mai târzie pentru a evita pe cât se poate valul de caniculă chinuitor.

Scor de maidan cu o echipă de liga a 5-a

Reprizele au fost aproape simetrice, în sensul că Rapid a marcat aproximativ acelaşi număr de goluri. Este adevărat, adversarul a fost unul modest, de liga a 5-a judeţeană. Însă nu trebuie să uităm că Rapid joacă, momentan, în liga a 4-a. Ceea ce demonstrează o progresie calitativă a pregătirii echipei. Mai jos aveţi caseta tehnică a meciului, cu primul 11, cei care au mai jucat, dar şi marcatorii.

Progresul Palanca – Rapid 0-11 (0-5)

Data: 6 august 2017, ora 19, Palanca

Marcatori: Ioniţă, Panait, Bărbălău, Vuk*2, Berechet*, Magdalinis*2, Stoica*2

Rapid: Oprea – Costache, Neagu, Panait – Ioniţă, Mitea, Stoica, Croitoru, Stan – Bărbălău, Brăileanu

Au mai jucat: Vuk, Marian, Petre, Berechet, Magdalinis

După cum se poate vedea pe caseta tehnică, faţă de meciul de cu o zi în urmă, în primul unsprezece au rămas şapte jucători! E vorba de Oprea, Costache, Neagu, Ioniţă, Mitea, Croitoru şi Stoica.

 

2 COMENTARII