AMICAL 10 / Avântul Floreşti – Rapid 1-1

Rapid
Rapid a făcut doar egal

Meci cu probleme pentru Rapid! Echipa noastră a jucat la Floreşti, Giurgiu, cu Avântul. Scorul a fost 1-1 la final, dar meciul s-a întrerupt în minutul 85. Pentru că integritatea jucătorilor noştri nu mai putea fi asigurată. Oaspeţii au fost extrem de ostili. 300 de suporteri din localitate au primit cu multă adversitate Rapidul, iar spre final, ploaia de obiecte din teren a devenit torenţială.

Au lipsit mai mulţi titulari

Mai mult, arbitrul a înjurat un jucător al Rapidului! Detalii incredibile, dar normale în cătunele din România… În altă ordine de idei, partida a avut ceva din meciul cu SSC Băneasa din sezonul trecut. Mai jos aveţi caseta tehnică a meciului terminat înainte de timp. Şi care ar fi putut degenera grav de tot. De remarcat este că de la Rapid au lipsit Mitea, Croitoru şi Costache. Oameni de bază în sezonul trecut şi care, probabil, vor fi titulari şi în noul sezon.

Avântul Floreşti – Rapid Bucureşti 1-1

Marcator: Giani Constantin

Rapid: Oprea – Ioniță, Neagu, Panait – Constantin, Stoica, Vuk, G. Constantin, Munaf – Ţep, Bărbălău

Au mai intrat: Berechet, Magdalinis, C. Niculae

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII

  1. vad ca nimeni nu se mai inghesuie cu mesajele si este normal sa se intample asa, cand la ora actuala aveme o gramada de rapizi: rapid afc, rapid miscarea populara pardon feroviara, rapid locomotiva, rapid academia. de unde asteptam un singur si unic Rapid s-au inmultit echipele cu acest nume ca ciupercile…

LĂSAȚI UN MESAJ