AMFB va lua măsuri extreme pentru liga a 4-a

AMFB
AMFB va lua măsuri de securitate

Asociația Municipală de Fotbal din București (AMFB) a decis să ia măsuri speciale pentru derby-urile care vor avea loc, în acest sezon, în Liga 4. Având în vedere că cel puțin CSA Steaua și AS Academia Rapid vor beneficia de sprijinul unui număr mare de fani, șefii forului din capitala României au discutat cu reprezentanții Jandarmeriei. Pentru ca această instituție să asigure ordinea la meciurile directe dintre principalele echipe din divizie. Pe lângă Steaua și Rapidul care a luat naștere la inițiativa primarului Sectorului 1 al Capitalei, în Liga 4 din București vor evolua și noua echipă Dinamo, a lui Nicolae Badea. Dar și formația AFC Rapid, care a promovat din Liga 5.

Reacţie oficială din partea AMFB

Această întâlnire a avut loc din inițiativa Asociației Municipale de Fotbal Bucuresti (AMFB). Pentru a veni în sprijinul celorlalte echipe participante în Liga 4. Este o situație excepțională, urmează a fi gazde pentru echipe care pot avea și 2000 – 3000 spectatori. Iar spectacolul fotbalistic trebuie să primeze. Reprezentanții Jandarmeriei au asigurat cluburile că vor beneficia de consiliere și sprijin din partea lor. Pentru a putea organiza aceste partide în condiții de siguranță. La nivelul Jandarmeriei există o unitate specializată pentru combaterea grupurilor de suporteri violenți, iar ofițerii acestei unități se vor implica activ și în organizarea jocurilor de Liga 4”, a declarat secretarul general al AMFB, Claudiu Baboia, conform Gazetei.

Echipele care vor participa în Liga 4 din București:

AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo, FC Metaloglobus 2. CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac 2, AS Academia Rapid. AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc, CSA Steaua. AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914, ACS Victoria.

Sursa: digisport.ro

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

4 COMENTARII

  1. Este articol preluat de pe digisport.ro pentru a scoate in evidenta linsajul mediatic de care avem parte!

  2. Sa speram ca nu se va mai repeta incidentul de la meciul cu baneasa. Jandarmeria ar trebui sa fie cu ochii si pe „jucatorii criminali”