VIDEO / Pancu s-a întâlnit cu primarul Tudorache!

Pancu
Daniel Pancu a fost la Primărie

Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, încearcă să-și atragă cât mai mulți aliați în încercarea de redresa Rapidul. Tudorache l-a asigurat pe fostul căpitan al giuleștenilor, Daniel Pancu, că partidul pe care îl reprezintă nu se va implica la Rapid. La discuții a asistat și fostul acționar din Grant, Nicolae Cristescu.

Daniel Pancu crede în parteneriat

„Cred că și suporterii noștri care în ultima vreme mai mult s-au certat între ei și au orgolii, ar trebui să înțeleagă faptul că vremurile se schimbă. Deocamdată, șansa sportului în România o reprezintă banii publici” – a spus Pancone pentru Dolce Sport.

Pentru VIDEO, click AICI

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

4 COMENTARII

  1. Intr-adevar, asa pare ! Dar poate ca Pancu are dreptate cand spune ca numai banul public mai poate salva cate ceva. Si cine sa mai investesca la o echipa ai carei asa zisi suporteri injura propriii conducatori ?

  2. Treaba asta cu primaria nu cred ca o sa iasa. Este foarte greu, mai ales in Bucuresti. In provincie este altceva , toti se unesc si trag in aceeasi directie.
    Nu prea inteleg cu d-l Cristescu. Daca voia sa ajute putea sa o faca si fara sa astepte primaria.

  3. Atâta bataie de joc la Rapid in continuare,ba preia FC Voluntari,ba primaria sector 1,etc,si pana la urma nimic,numai nesereiosi,din toate părțile.Este Jale mereu la Rapid din pacate. Ce usor este sa arunci in vant niste cuvinte ca dorești sa sal ezi Rapid,dar defapt nu faci nimic,bataie de joc generala .

LĂSAȚI UN MESAJ