Revine la Rapid?! Detaliu interesant

Rapid
Mircea Lucescu a petrecut alaturi de George Copos, ca in vremurile de la Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Primarul Dan Tudorache a vorbit despre aducerea lui Mircea Lucescu preşedinte. Sigur, în raportul comisiei nu a apărut măcar numele acestuia. Iar preşedinte ar urma să fie, dacă proiectul va reuşi, Ovidiu Burcă. Bun, nimic spectaculos. Doar că Daniel Pancu, alt om dorit de Primăria Sectorului 1 în proiect, a făcut o dezvăluire care a lăsat loc de multe interpretări. Care poate fi asociată cu o revenire iminentă a lui Il Luce la Rapid. Mai mult, de ziua sa, acesta a petrecut alături de fostul său colaborator, dar şi bun prieten, George Copos. Dovadă stând o fotografie postată de Andreea Esca pe pagina personală de Facebook.

George Copos în alb-vişiniu la ziua lui Lucescu

Având în vedere contextul dat, dar şi faptul că George Copos a fost, alături de Horia Manoliu şi de avocata sa, la discuţii cu Primăria totul pare a prinde un alt contur. Iar un detaliu interesant ce poate fi observat în poză poate alimenta mult imaginaţia rapidiştilor. În sensul că George Copos a ales, de ziua lui Mircea Lucescu, să poarte o vestimentaţie… alb-vişinie! Un tricou vişiniu şi o perche de pantaloni alb-imaculat, pentru a fi mai precişi. Apropierea celor doi pare mai mare decât oricând faţă de Rapid. Club aflat în mare suferinţă de câţiva ani. Tocmai de când Copos a decis să îl abandoneze.

Agonia la Rapid s-a amplificat după plecarea lui

Nu ştim dacă măcar vreunul dintre cei din vor reveni sau nu. Însă fostul patron e un om prea atent la detalii ca să se fi îmbrăcat la întâmplare în acele culori. Fie că ne place sau nu, fie că vrem sau nu, o mână de ajutor la Rapid este binevenită oricând în aceste momente de cumpănă. Din partea oricui poate aduce un plus. Cu toate că inclusiv el,. George Copos, are partea lui de vină la declin. Punând, practic, piatra de temelie a monolitului de agonie ce s-a propagat continuu de aproape cinci ani.

5 COMENTARII

 1. Cei care l-au jignit pe Copos au datoria crestineasca sa-si ceara iertare. De aici trebuie plecat mai departe. Copos a vrut tot timpul tot ce este mai bun pentru Rapid insa unii nu au vrut sa inteleaga ca si resursele lui sunt limitate.

 2. Cred ca multi suporteri ai rapidului nu urmaresc liga 1 ma numar printre ei.Sper sa revenim unde ne este locul cu Copos sau fara el , dar sa nu uitam ca Copos a plans cand Rapidul sa stins.

 3. farmecul vietii
  ura fata de copos in rindurile unor rapidisti poate fi inteleasa intr-un fel !dar :
  sa nu uitam insa, ca george copos a fost omul care a dus rapidul pe cele ma inalte culmi in epoca postbelica
  cititi ultima declaratie , in acest sens ,a lui sumudica .iar sumudica nu poate fi suspect de a nu fi rapidist trup si suflet
  pe cei care la-u urit si au purtat pancarte cu chipul lui copos in zeghe de puscarias , ii indemn sa-si faca mea culpa si chiar sa-si ceara scuze in public
  pentru ce ?
  pentru ca nu sa-u putut pune in pielea unui om care se pregatea de ispasirea unei pedepse cu inchisoarea de 5-6 ani.care a incercat din rasputeri sa gaseasca un alt investitor dar nu a reusit (cine mai avea chef sa intre in fotbal dupa multele dosare penale rasunatoare)
  omul asta a adus pe lume o expresie de neuitat :rapid darmecul vietii
  nu cred ca se poate conchide in 3 cuvinte mai mult si mai exact ceea ce simtim cu totii in materie de rapid
  copos nu va mai indrazni ,probabil, sa redevina patron la rapid .dar :
  visul meu azi , este ca rapid sa devina clubul fanion al sectorului 1, al atelierelor grivita , al ministerului transporturilor .da „clubul” si nu numai sectia de fotbal (tineretea mea a insemnat o alergatura continua la handbal ,volei , baschet , polo, inainte si dupa meciurile de fotbal)
  sa reuseasca sa adune in jurul lui numerosi sponseri , in frunte ,poate , cu grupul ana (al familiei copos)
  in efervescenta creata de primarul sectorului 1 , am inceput sa visez iar cu ochii deschisi ,dupa ce de aproape 2 ani refuz sa ma mai uit la fotbal .in sinea mea am decis ca fotbalul fara rapid ,nu ma mai intereseaza
  un prieten bun mi-a spus ca de fapt eu nu iubesc fotbalul ci iubesc rapidul (!!)
  de fapt el a vrut sa ma jigneasca putin , dar eu sint mindru de asta

 4. Domnule, te felicit pentru ce ai scris…drept pentru care eu nu mai am nimic de adaugat !

 5. Ar fi ceva revenirea celor doi. Mircea Lucescu ar face-o din pasiune pentru fotbal, iar Copos cred ca a invatat multe din ce s-a intamplat cu Rapid si n-ar mai repeta. Pana la urma, cred ca ar avea si o obligatie morala sa salveze echipa.
  Acuma depinde si ce vrem. Vrem ca Rapidul sa revina acolo unde-i este locul, sa castige cupe, campionate si sa joace in Europa, sau vrem sa ne plangem cat de rau a fost Copos si sa jucam pe maidane prin L5 sau L4, ca in conditiile actuale mai sus nu se poate.