Rapid şi meciurile amicale ce urmează

Rapid

Mai este un pic mai mult de o lună până la începerea ligii a 4-a. Rapid se pregăteşte de acest moment. Joacă săptămânal măcar un amical. În acest weekend urmează al cincilea. Numele adversarilor nu epatează însă deloc. ACS Corbeanca, Ştiinţa Odobeşti, Sănătate Buftea, Cetatea Târgovişte, Sportul Câmpina. Formaţii de ligi inferioare fără un pedigree major. Adversari normali însă, atunci când vine vorba despre nivelul municipal sau judeţean. Aceste experienţe au fost însă o bună cale de a propaga spiritul rapidist în cât mai multe localităţi ale ţării.

Rapid cu Petrolul ba, cu Carmen da

Numai că Rapid încearcă mai mult. Se discută perfectarea unor partide amicale mult mai interesante. Măcar prin numele adversarilor. Dacă s-au purtat deja discuţii neconcretizate constructiv cu oficialii Petrolului, este de menţionat că un amical a fost parafat cu Carmen Bucureşti. Un club de tradiţie reînfiinţat după 70 de ani. Da, exact, acea echipă pe care cca a scos-o din fotbalul românesc în momentul înfiinţării. Partida va avea loc, aproape sigur, pe 5 august, iar cu detalii vom reveni într-un articol ulterior. De altfel ar fi primul meci jucat de Rapid în noul sezon în Bucureşti. Iar Carmen arată ca un proiect extrem de solid şi un adversar tare. Cu toate că, cel mai probabil, va juca în liga a 5-a Bucureşti.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Discuţii avansate cu „Şepcile Roşii”

Andrei Anghel Constantinescu încearcă însă să obţină alte două partide amicale chiar mai tari. Discuţii avansate sunt cu Universitatea Cluj pentru un meci test pe Cluj Arena. Cum însă ar fi o deplasare destul de costisitoare din punct de vedere financiar pentru Rapid, nimic nu este însă bătut în cuie. Dar ce frumos ar fi! Cu toate că, să recunoaştem, la nivelul valorii acesta pare un adversar net superior din punct de vedere sportiv. Nu în ultimul rând, se ia în calcul discutarea unei partide de verificare şi cu Universitatea Craiova, echipă înscrisă recent în liga a 4-a Dolj. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor pe măsură ce vor apărea noutăţi.

CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.