Rapid a intrat în cantonament la Petroşani

Rapid
Rapid in drum spre Petrosani!

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a ajuns la Petroșani, în județul Hunedoara. Pentru efectuarea unui cantonament de pregătire fizică. Fetele sunt, ca şi sezonul trecut,  sub comanda antrenorului Vasile Mărgulescu. Sportivele noastre vor munci în vederea noului sezon de prima ligă. De asemenea, echipa feminină de volei a Rapidului, sub comanda antrenorului Mihai Duță, se pregătește într-un cantonament pe Litoral, la Eforie Sud, conform clubulrapid.ro.

CS Rapid, luptă la baionetă cu CS Dinamo

Menţionăm că echipa de handbal feminin CS Rapid Bucureşti a revenit în prima ligă. După un an de pripegie în eşalonul secund. Şi este gata de un comportament decent, mai bun decât în 2015-2016. Sezon la finalul căruia echipa noastră a căzut în a doua ligă. Acolo unde, în mod ironic, a avut un derby de foc. Cu CS Dinamo Bucureşti. Echipă cu care s-a luptat la promovarea de pe locul 1 până în ultima clipă. Poziţie pe care, din fericire, a obţinut-o la final. Chiar dacă au fost destule emoţii, mai ales la meciul din Ştefan cel Mare!

Distribuie pe Facebook să vadă toţi că Rapid pregăteşte noul sezon!

 

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Parca vad ca, pana la urma, tot fetele ne vor face bucurosi. La ele am vazut, intr-adevar, spiritul rapidist si apropierea de suporteri !

LĂSAȚI UN MESAJ