ALERTĂ / Nu vrem la Rapid situaţia de la Craiova!

Rapid ProSport
Rapid ProSport

Urmărim cu maximă atenţie evenimentele petrecute în ultimele zile. Cele legate de intenţia Primăriei Sectorului 1 de a prelua Rapid. Relatate cel mai detaliat de ProSport. Ne dorim nespus ca acest proiect să fie finalizat în termen scurt, însă pornind de la unica posibilitate validă, anume AFC Rapid Bucureşti. Din motive pe care le-am tot explicat în ultimul an pe 1923.ro. Sigur, forţa Primăriei poate prelua oricând o altă echipă, însă aceea nu ar prea avea cum să fie Rapid. Şi s-ar putea ajunge precum în situaţia Universităţii Craiova!

În ProSport: Suporterii nu vor Rapid precum Craiova!

Comentariul pe care vi-l redăm mai jos a apărut în ProSport. Şi invocă o temere reală. Aşa că ne dorim ca domnul primar Dan Tudorache să fie foarte atent la cum decurge acest proiect. Nu de alta, dar există un risc ridicat ca lucrurile să se complice şi mai mult decât în prezent. Şi nu credem că rapidiştii asta îşi doresc! Ba dimpotrivă, noi ne dorim ca Rapid să fie unic, indivizibil, înapoi sus, dar în condiţii de continuitate istorică şi sportivă! Şi, da, aşa cum aţi declarat, vrem să aduceţi oameni precum Mircea Lucescu sau Daniel Pancu!!!

Mai sus avem comentariul apărut în ProSport şi în care acest suporter exprimă destul de lucid situaţia de fapt care se înregistrează la Rapid acum.

 

CITEȘTE ȘI  INFO | Când se joacă FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc

7 COMENTARII

  1. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve
    got hi quality content. If you want to know what is the best adsense alternative, search
    in google: adsense alternative Mertiso’s tips

  2. Răspunsurile sunt furnizate pe site constant în ultimul an. Cine ne citeşte, ştie mai bine. Rapid trăieşte!

  3. Cu cearta dintre Manoliu si Ciorba care fiecare vor functii de dinainte ca ele sa existe cum facem? Cu datoriile la anaf cum facem?? Ce faceti cu banii pe care ii castigati din promovarea produselor cu insemnele Rapidului? Ca din ce vad, 1923.com sustine fara tagada AFC-ul dar cu bani a fost sustinut? Manoliu este omul lui Copos, la asta cum raspundeti in fata suporterilor? Cred ca acestea sunt niste intrebari legitime dnule Admin. Sunteti in stare sa raspundeti punct cu punct? ARGUMENTAT. S-au ne jucam cu cuvintele?

  4. Eu va spun un lucru sigur: nici un rapidist cu capul pe umeri nu o sa va ierte daca domnii Horia Manoliu si Dumitru Tudor nu lasa mandria si dorintele de bani sau functii la o parte si refuza sa semneze cererea primarului. AFC e singura entitate din cele trei care inca mai ridica probleme. Cele trei entitati trebuie sa se uneasca si sa mearga pe mana unui sustinator financiar serios – Primaria sectorului 1 are tractiune financiara si suport. Numai asa Rapid poate continua. Transmiteti asta din partea mea si nu numai.

  5. Explica-ne si noua in ce sens este sursa de bani AFC Rapid pentru Horia Manoliu? Explica-ne cu argumente cum face bani de pe urma clubului. Sau vorbesti din auzite?

  6. afc rapid este o sursa de bani pt domnul horia manoliu de aceea nu doreste sa fie cedat primariei.rusine domnule suporter!

LĂSAȚI UN MESAJ