ALERTĂ / Nu vrem la Rapid situaţia de la Craiova!

ProSport
Prosport a scris despre nereguli

Urmărim cu maximă atenţie evenimentele petrecute în ultimele zile. Cele legate de intenţia Primăriei Sectorului 1 de a prelua Rapid. Relatate cel mai detaliat de ProSport. Ne dorim nespus ca acest proiect să fie finalizat în termen scurt, însă pornind de la unica posibilitate validă, anume AFC Rapid Bucureşti. Din motive pe care le-am tot explicat în ultimul an pe 1923.ro. Sigur, forţa Primăriei poate prelua oricând o altă echipă, însă aceea nu ar prea avea cum să fie Rapid. Şi s-ar putea ajunge precum în situaţia Universităţii Craiova!

În ProSport: Suporterii nu vor Rapid precum Craiova!

Comentariul pe care vi-l redăm mai jos a apărut în ProSport. Şi invocă o temere reală. Aşa că ne dorim ca domnul primar Dan Tudorache să fie foarte atent la cum decurge acest proiect. Nu de alta, dar există un risc ridicat ca lucrurile să se complice şi mai mult decât în prezent. Şi nu credem că rapidiştii asta îşi doresc! Ba dimpotrivă, noi ne dorim ca Rapid să fie unic, indivizibil, înapoi sus, dar în condiţii de continuitate istorică şi sportivă! Şi, da, aşa cum aţi declarat, vrem să aduceţi oameni precum Mircea Lucescu sau Daniel Pancu!!!

Mai sus avem comentariul apărut în ProSport şi în care acest suporter exprimă destul de lucid situaţia de fapt care se înregistrează la Rapid acum.

 

7 COMENTARII

  1. Eu va spun un lucru sigur: nici un rapidist cu capul pe umeri nu o sa va ierte daca domnii Horia Manoliu si Dumitru Tudor nu lasa mandria si dorintele de bani sau functii la o parte si refuza sa semneze cererea primarului. AFC e singura entitate din cele trei care inca mai ridica probleme. Cele trei entitati trebuie sa se uneasca si sa mearga pe mana unui sustinator financiar serios – Primaria sectorului 1 are tractiune financiara si suport. Numai asa Rapid poate continua. Transmiteti asta din partea mea si nu numai.