Adrian Iencsi a preluat Dunărea Călăraşi

prosport
Adrian Iencsi va fi antrenor principal la Dunarea Calarasi conform ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rămasă fără antrenorul Adrian Mihalcea, Dunărea Călăraşi şi-a continuat antrenamentele sub conducerea secundului Mirel Condei, conform liga2.prosport.ro. Ulterior, preşedintele Bogdan Leu s-a întâlnit cu Adrian Iencsi (42 ani). În acel moment secund la CS U Craiova, şi a bătut palma cu fostul fundaş al Rapidului. Iencsi, care sezonul trecut a antrenat pe Foresta Suceava, două etape în Liga 2, şi apoi pe Unirea Jucu, în Liga 3, a acceptat să o preia pe Dunărea Călăraşi.

Adrian Iencsi a fost prezentat oficial, conform ProSport

A semnat pe un an cu echipa din eşalonul secund şi are ca obiectiv o clasare pe podium. De luni conduce antrenamentele formaţiei călărăşene. Iencsi a început pregătirile la echipa locală la începutul acestei săptămâni. După ce a semnat un contract pe un an cu gruparea noastră. Adrian Iencsi are 42 de ani şi un obiectiv bine stabilit, clasarea în primele trei din liga a 2-a la finalul sezonului. În altă ordine de idei, Dunărea Călăraşi a primit o invitaţie din partea clubului bulgar din prima ligă PFC Cerno More. De a disputa o partidă amicală la Varna, cu prilejul inaugurării noului stadion. Partida va avea loc, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 18:00″, anunţă clubul Dunărea Călăraşi pe pagina oficială de facebook. Citat de Liga 2 ProSport.

În cariera de antrenor, Adrian Iencsi a pregătit echipele CS Corbeanca, CS Popeşti Leordeni, FC Voluntari (pe care a promovat-o în Liga 2), FC Hunedoara, Sporting Turnu Măgurele, Foresta Suceava şi Unirea Jucu.

Sursa: liga2.ro

1 COMENTARIU